Με πυρετό ο Τραμπ: Εμφανή τα πρώτα συμπτώματα κοροναϊού

Πυρετό έχει ανεβάσει ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ότι διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό.

Οι νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του έγιναν γνωστές από τον γιατρό του Λευκού Οίκου, ο οποίος χαρακτήρισε τον Τραμπ ως «κουρασμένο».

Ο πρόεδρος Τραμπ έλαβε μια δόση Regeneron, σύμφωνα με υπόμνημα του ιατρού του.

Το υπόμνημα του γιατρού:

Το υπόμνημα ανέφερε επίσης ότι ότι η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ είναι σε καλή κατάσταση με μόνο ήπιο βήχα και πονοκέφαλο.

Δημοσιεύω

τις ακόλουθες πληροφορίες με την άδεια του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά από επιβεβαίωση μέσω PCR για τη διάγνωση του Προέδρου, ως προληπτικό μέτρο έλαβε μία δόση 8 γραμμαρίων κοκτέιλ πολυκλωνικών αντισωμάτων Regeneron. Εκτός από τα πολυκλωνικά αντισώματα, ο Πρόεδρος λαμβάνει ψευδάργυρο, βιταμίνη D, φαμοτιδίνη, μελατονίνη και καθημερινή ασπιρίνη.

Από σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος παραμένει κουρασμένος αλλά με καλή διάθεση. Τον παρακολουθεί μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και μαζί θα κάνουμε συστάσεις προς τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία σχετικά με τα επόμενα προσήκοντα βήματα.

Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ παραμένει καλά με μόνο ήπιο βήχα και πονοκέφαλο, και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι καλά στην υγεία τους έχοντας αποδειχτεί αρνητικοί στον SARS-CoV-2 σήμερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα