Μάθιου Πέρι: Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις

Θλίψη προκάλεσε σε όλο τον κόσμο η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι το περασμένο Σάββατο.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του ως Τσάντλερ Μπινγκ στη σειρά «Φιλαράκια», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών.

Και την ίδια ώρα που φίλοι και φαν του εξέφραζαν την θλίψη τους μέσω των social media, οι Αρχές προσπαθούσαν να εντοπίσουν τα αίτια του θανάτου του, καθώς ο Πέρι ουκ ολίγες φορές είχε μιλήσει ανοιχτά για τις εξαρτήσεις

και τους εθισμούς του.

Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, οι Αρχές έκαναν μια σειρά από τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να δουν αν υπήρχε στον οργανισμό του φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη.

Πηγές τις αστυνομίας ανέφεραν ότι τα πρώτα τεστ βγήκαν αρνητικά, ωστόσο θα πραγματοποιηθούν πιο αναλυτικές τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του προήλθες από άλλες παράνομες ουσίες ή από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Βέβαια για να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων θα χρειαστούν περίπου 4 με 6 μήνες.

Σύμφωνα με το TMZ τα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του Πέρι ήταν όλα συνταγογραφημένα στον ηθοποιό για τις διάφορες ασθένειές του και αποθηκευμένα σε κατάλληλα μπουκάλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα