Μαρίνα Αλίμου: Μια 35χρονη τραυματίστηκε ελαφρά μετά από σύγκρουση σκαφών

Ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο σκάφη στη μαρίνα Αλίμου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, η 35χρονη κυβερνήτρια του ναυταθλητικού σκάφους έπεσε στη θάλασσα και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά.

Στη συνέχεια, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο κυβερνήτης του άλλου σκάφους συνελήφθη.

Το ναυταθλητικό σκάφος συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό

πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στη μαρίνα του Αλίμου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις απογευματινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φλοίσβου, ότι Ε/Π-Α/Κ σκάφος ελληνικής σημαίας συγκρούστηκε ελαφρά με ναυταθλητικό σκάφος, το οποίο συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στη μαρίνα του Αλίμου.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πτώση της 35χρονης κυβερνήτριας του ναυταθλητικού σκάφους στη θάλασσα και ο ελαφρύς τραυματισμός της. Η 35χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής, από όπου έλαβε εξιτήριο.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των σκαφών, ενώ συνελήφθη ο 74χρονος κυβερνήτης του Ε/Π-Α/Κ σκάφους, για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ. «Σωματικές βλάβες από αμέλεια» σε συνδυασμό με το άρθρο 224 του Ν.Δ. 187/73 «Κώδικας Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου».

Από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Keywords
Τυχαία Θέματα