Eurovision: Το πρώτο teaser από το τραγούδι της Κύπρου μόλις κυκλοφόρησε! (Video)

Ολοταχώς προς τη Eurovision οδεύουν οι διαγωνιζόμενες χώρες του μουσικού διαγωνισμού, με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις όσο περνά ο καιρός.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Σίλια Καψή θα είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου με το τραγούδι Liar, που έχει συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Στην ουσία, πρόκειται για μία ανανεωμένη version του ίδιου κομματιού

με το οποίο διεκδίκησε την εκπροσώπηση της Ελλάδας την περασμένη χρονιά η Melissa Mantzoukis που όμως δεν ακούσαμε ποτέ σε επίσημη κυκλοφορία.

Το πρωί της Πέμπτης, μάλιστα, το ΡΙΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser λίγων δευτερολέπτων από το video clip του τραγουδιού.

Πρόκειται για ένα pop χορευτικό κομμάτι, που αναμένεται να… ανεβάσει παλμούς, ξεσηκώνοντας τους Eurofans σε όλο τον κόσμο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CYBC: Eurovision Cyprus (@cybc_eurovision)

Υπενθυμίζεται πως η Κύπρος διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας, ενώ θα ακολουθήσουν ο Β’ Ημιτελικός στις 9 Μαΐου -στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι- και φυσικά ο Μεγάλος Τελικός στις 11 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΡ: Συνολικό πρόστιμο 45.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Star για υπόθεση του 2019

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Υποψήφια για τη σημαντική διάκριση «Διεθνής εφημερίδα του 2024» στα φετινά Βρετανικά βραβεία Τύπου

Ρεπόρτερ δάκρυσε στον αέρα μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision, Κύπρου, Video,Eurovision, kyprou, Video