Μαϊμού αστυνομικός έλεγξε αληθινό και κατέληξε στα κρατητήρια

Περιπολικά και μοτοσικλέτες της ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στην περιοχή του Νοσοκομείου Λαμίας για την ακινητοποίηση ύποπτου οχήματος κατόπιν καταγγελίας συναδέλφου τους.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο 46χρονος οδηγός του ύποπτου οχήματος είχε σταματήσει για έλεγχο το αυτοκίνητο του αστυνομικού, κάνοντας χρήση σειρήνας και ισχυριζόμενος ότι είναι εκείνος αστυνομικός.

Ο 46χρονος ερχόταν από τον Δομοκό και οδηγούσε επικίνδυνα πίσω από το όχημα του αστυνομικού, θέλοντας να προσπεράσει. Σε υπόδειξη του τελευταίου να ηρεμήσει και να κινηθεί πιο σιγά, έκανε χρήση ηχητικής σειρήνας (με εσωτερικά φωτάκια)

και σινιάλο να σταματήσει για έλεγχο δεξιά στο ύψος του Νοσοκομείου Λαμίας.

Με ηλεκτρικό όπλο

Δεν μπορούσε να φανταστεί όμως ότι είχε πέσει σε «συνάδελφο». Στη θέα της ταυτότητας του αληθινού αστυνομικού, ξαναμπήκε στο όχημά του, στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία ηλικιωμένα άτομα και προσπάθησε να εξαφανισθεί.

Οταν διαπίστωσε ότι τον ακολουθούσε το αυτοκίνητο του αστυνομικού έστριψε ξανά προς Λαμία και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το Νοσοκομείο, θέλοντας πιθανόν να αιτιολογήσει τη βιασύνη του σε αδιαθεσία ενός εκ των ηλικιωμένων επιβατών.

Τελικά, η παράξενη αυτή ιστορία ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη του 46χρονου που είναι κάτοικος Αθηνών. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αντιποίησης αρχής, αλλά και της οπλοκατοχής, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρικό όπλο Taser.

Πηγή: lamiareport

Keywords
Τυχαία Θέματα