Γκάφα Τσίπρα με Ανδρέα Παπανδρέου και 17Ν – Στα «κάγκελα» η Αντιπολίτευση

22:44 18/12/2018 - Πηγή: In.gr

Έντονες αντιδράσεις στις τάξεις της Αντιπολίτευσης προκάλεσε αναφορά του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη 17Ν.

Συγκεκριμένα, η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα προς την αξιωματική αντιπολίτευση που πυροδότησε τις αντιδράσεις ήταν η εξής: «Θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν».

Οι βουλευτές άρχισαν να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας ότι αυτό το είχε πει ο νυν κυβερνητικός εταίρος του κ.

Τσίπρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει στο twitter: «Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος».

Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 18 Δεκεμβρίου 2018

Από την πλευρά του, ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης ανήρτησε με τη σειρά του εξώφυλλο του βιβλίου που είχε γράψει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «Τρομοκρατία, Θεωρία και Πράξη».

Ο @atsipras είπε: «Θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…»! Ακραίος για τον @atsipras ο Π. Καμμένος! #fygete #axizoume_kalytera @neademokratia pic.twitter.com/rZQrg8xqOH

— Μακάριος Λαζαρίδης (@mvlazaridis) 18 Δεκεμβρίου 2018

Στο θέμα παρενέβη και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης. «Το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος».

Αντίδραση Καμμένου

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αμέσως μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αναφορά του πρωθυπουργού, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα θέμα από το site olympia.gr το οποίο απηχεί τις απόψεις του. Σύμφωνα με αυτό: « Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη» σημείωσε και παρέθεσε και τα σχετικά αποσπάσματα.

Ουδέποτε ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν. Αυτοί που διέδωσαν αυτή την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από την ελληνική δικαιοσύνη. https://t.co/w3P1CeQwnS μέσω @Olympiada

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 18 Δεκεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα