Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 1-0

Η Λίβερπουλ έχει πάρει φόρα… Λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τρέχει ένα σερί 6 νικών και κάνει ένα ντεμαράζ Ευρώπης. Βρίσκεται μια ανάσα από την μαθηματική κατάκτηση ενός εισιτηρίου για το ερχόμενο Europa League ως 5η (62β), αφού βρίσκεται στο +5 από την 6η Τότεναμ και στο +7 από την 7η Μπράιτον που έχει όμως τρία ματς λιγότερα.

Μαθηματικές ελπίδες για το Champions League υπάρχουν

επίσης καθώς η 4η Γιουνάιτεντ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη Λίβερπουλ, με 2 ματς λιγότερα ωστόσο. Αλλά οι Κόκκινοι Διάβολοι γκελάρουν εσχάτως (1 νίκη στα τρία τελευταία ματς) και αύριο (7/5) δοκιμάζονται στην έδρα της Γουέστ Χαμ…

Στα του ματς τώρα, η Λίβερπουλ σε ένα ματς που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είδε τον Γκάκπο να σπαταλά δύο μεγάλες ευκαιρίες, βρήκε γκολ με τον Σαλάχ σε μια φάση που η μπάλα κρύφτηκε με την ομάδα του Κλοπ να θυμίζει περασμένες χρονιές όταν πέταγε φωτιές επιθετικά.

Ένα ακόμη καθοριστικό γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ (το 100ο του στο «Άνφιλντ», 9 σερί εντός έδρας ματς που πετυχαίνει γκολ), χάρις στο οποίο οι «κόκκινοι» νίκησαν στο Άνφιλντ με 1-0 την Μπρέντφορντ, με τον Τόνι να είναι κινητικός αλλά τον Φαν Ντάικ να είναι σε καλή μέρα και να κερδίζει αρκετές μονομαχίες στον χώρο ευθύνης του.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Ρόμπερτσον (82′ Τσιμίκας), Φαν Ντάικ, Κονατέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τζόουνς (82′ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Ζότα, Χάκπο, Σαλάχ, Νούνιές (65′ Ντίας)

Μπρέντφορντ (Φρανκ): Ράγια, Χένρι (72′ Σέντε), Μι, Πίνοκ, Ζάνκα, Χίκεϊ, Γιένσεν (82′ Μπατίστ), Ονιέκα (72′ Ντασίλβα), Γιάνελτ (82′ Ντάμσγκαρντ), Εμπεουμό, Τόνεϊ

Keywords
Τυχαία Θέματα