Λατινοπούλου: H κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου… ξαναχτύπησε και κατάφερε και πάλι να προκαλέσει έντονες συζητήσεις στο Twitter, αυτή τη φορά μετά από τοποθέτησή της για την κακοποίηση γάτας στην Αιδηψό.

Η νεαρή πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να συγκρίνει το συμβάν στην Εύβοια με την κακοποίηση 17χρονης και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Δείτε την ανάρτησή της

«Στην Ελλάδα

η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς. Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά. Οι Πακιστανοί θα πληρώσουν αντίστοιχα 50χιλ ευρώ; Θα απελαθούν; Ή θα τριγυρίζουν πάλι ελεύθεροι για να διαπράξουν νέα εγκλήματα;», έγραψε στο Twitter.

Στην Ελλάδα η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς.
Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά.
Οι Πακιστανοί θα πληρώσουν αντίστοιχα 50χιλ ευρώ;
Θα απελαθούν;
Ή θα τριγυρίζουν πάλι ελεύθεροι για να διαπράξουν νέα εγκλήματα;

— Latinopoulou (@latinopoulou) May 2, 2022

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις

Aυτο που ανήκετε στη ΝΔ, αλλά ρωτάτε λες κ δεν κυβερνά η ΝΔ με ξεπερνάει. Ρωτήστε το κόμμα σας να σας απαντήσει κ πείτε κ σε μας. Όχι τίποτε άλλο αλλά σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, κ εμείς να ξέρουμε να ψηφίσουμε αλλού κ εσείς να αλλάξετε κόμμα.

— Βραχωρίτης® (@vraxwritis) May 2, 2022

Όχι κ. Λατινοπουλου,
Δεν είναι η μεγαλύτερη είδηση η μια από την άλλη. Είναι η “κραυγή” ευαισθητοποίησης για οσα πρέπει να προλάβουμε. Γιατί αυτός που κακοποιεί ζώα θα κακοποιήσει αύριο ανθρώπους σαν την 17χρονη. Άστοχη και επικίνδυνη η σύγκριση σας. Ας ψάξετε ανάλογες έρευνες..

— Alkistis Igoumenaki (@Aigoumenaki) May 3, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα