Καμμένος: Η Ιστορία θα κρίνει τους έξι «Εφιάλτες» που πουλάνε αιώνες πολιτισμού

Για διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Ίσως λαμβάνω τον λόγο τελευταία φορά ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ γατί ήδη επεξεργαζόμαστε το σενάριο διάλυσης των ΑΝΕΛ. Αυτό δε σημαίνει

βέβαια ότι θα φιμωθούμε» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σημειώνοντας πως αυτό ήταν άκρως προσχεδιασμένο και του ξέφυγε του προέδρου της Βουλής σε συζήτηση με δημοσιογράφο.

«Ίσως λαμβάνω τελευταία φορά τον λόγο ως πρόεδρος της ΚΟ των ΑΝΕΛ, γιατί επεξεργάζονται τη διάλυσή μας, όπως έγινε με το Ποτάμι» σημείωσε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής.

Μάλιστα, όταν ο ίδιος έκανε τη σχετική αναφορά απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας όλο απορία τον ρώτησε από τα υπουργικά έδρανα αν ισχύει. «Ισχύει με το άρθρο 15 παράγραφος 3 κ. πρωθυπουργέ» απάντησε.

«Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα φιμωθούμε» συνέχισε, σημειώνοντας πως αυτό ήταν άκρως προσχεδιασμένο και του ξέφυγε του προέδρου της Βουλής σε συζήτηση με δημοσιογράφο. «Πριν από λίγο ο πρόεδρος της Βουλής, σε συζήτηση με δημοσιογράφο, ανέφερε ότι εξετάζει το άρθρο 15 παράγραφος 3, το οποίο αναφέρει πως μια ΚΟ πρέπει να έχει πέντε βουλευτές, εκλεγμένους με το κόμμα».

«Όταν παραιτηθεί ο Παπαχριστόπουλος, θα τον αντικαταστήσει ο Κουίκ για να αποχωρήσει και να διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ» ανέφερε, σημειώνοντας πως έτσι αποδεικνύεται ότι «δεν ήταν τίποτα στημένο» αλλά και πως «δεν υπήρξε καμία συναλλαγή».

«Λυπάμαι πάρα πολύ κ. Τσίπρα, γιατί ήταν άκρως προσχεδιασμένο».

Εδώ έχουμε να συζητήσουμε αυτό που περιέγραφε ο μακαριστός Χριστόδουλος την εξυπηρέτηση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης, όπως είπε, για να αναφερθεί στη συνέχεια στη συνάντηση του Τζ. Σόρος με τον κ. Ζάεφ σημειώνοντας ότι κάτω από τη φωτογραφία ως σχόλιο έχει τα συγχαρητήρια Σόρος προς Ζάεφ για την συμφωνία των Πρεσπών και ουσιαστικά την αρχή εφαρμογής του σχεδίου για τη διάλυση της Ελλάδας.

Ο Π. Καμμένος συνέχισε λέγοντας ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς ότι ηγήθηκε μίας ομάδας βουλευτών και είπε το αντίθετο από αυτό που πιστεύει η ηγεσία της ΝΔ, ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο: Σήμερα γελάνε όλοι παρέα οι Σλάβοι, οι Αλβανοί, ο Κοτζιάς, οι 145 συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ που όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης εξομολογείτω σε αυτόν «ευτυχώς που υπογράψατε εσείς» και μαζί τους θα γελάνε και οι έξι «Εφιάλτες» που τους έχει βρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καμμένος συνέχισε λέγοντας ότι οι «Εφιάλτες» σήμερα θα φανερωθούν και αύριο τα ονόματα τους θα περάσουν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας. Εξι «Εφιάλτες» που θα πουλήσουν αιώνες ιστορίας και πολιτισμού.

Συνέχισε αναφερόμενος στους πολίτες της ΠΓΔΜ λέγοντας ότι αυτοί θα έχουν το όνομα και «όπως είπε ο Κ. Ζουράρις εμείς το παρατσούκλι». Οι αλυτρωτισμοί θα θεριέψουν, συνέχισε ο κ. Καμμένος, οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει και θα κριθούμε όλοι αλλά πιο πολύ θα κριθούν οι έξι «Εφιάλτες».

Αυτό που κάνει η συμφωνία είναι να μετατοπίσει το πρόβλημα στο εσωτερικό της πατρίδας μας σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, για να συνεχίσει λέγοντας ότι ήδη από χθες είχαμε την πρώτη ανακοίνωση για «μακεδονική μειονότητα» στη βόρεια Ελλάδα. Όπως είπε αυτή είναι η αρχή της αποδόμησης, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο θα έχουμε αιτήματα ανάκτησης περιουσιών που θα οδηγήσουν στο διεθνές δικαστήριο που θα βασιστεί στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στη διαπραγμάτευση πήραμε τα λιγότερα, συνέχισε ο κ. Καμμένος, για να προσθέσει ότι: Οταν θα δούμε στη ΝΑΤΟική χώρα τουρκικές αεροπορικές βάσεις τότε θα καταλάβουμε τι σημαίνει συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε προσωπικά και στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση λέγοντας ότι έφτασε ο πρόεδρος της Βουλής από τους αρχιτέκτονες της συμφωνίας και τη διάλυσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων να παραλληρεί και να λέει ότι όταν λέμε ότι «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» είναι αλυτρωτισμός. Δεν μιλάμε για εδάφη κ. Βούτση, είπε ο κ. Καμμένος, αλλά για τον πολιτισμό και την ιστορία. Οταν θα δείτε τη ΝΑΤΟική βάση με τα πυρηνικά τότε να δω τον κ. Παπαδόπουλο τι θα λέει στους ψηφοφόρους του, που τώρα ανησυχούσε μήπως γίνει βάση στη Λάρισα ή στα Τρίκαλα, πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε την κυβέρνηση για άσκηση αυταρχικής πολιτικής με τη στήριξη «αποστατών βουλευτών» λέγοντας: θα γραφτείτε και εσείς όπως αυτοί στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας. Λυπάμαι πάρα πολύ που μία κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης την κάνατε κυβέρνηση αποστατών, ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα