Ιταλία – Ελβετία 3-0: Πρόκριση με εκπληκτικό Λοκατέλι

Τρία στην πρεμιέρα κόντρα στην Τουρκία. Τρία και στην Ελβετία. Η Ιταλία έχει πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις στο Euro και δείχνει ικανή να φτάσει μακριά στην διοργάνωση. Για την ώρα εξασφάλισε την πρόκριση της στους 16 της διοργάνωσης, μετά το 2Χ2 στον όμιλο. Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική οι Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Ουαλία σε έναν αγώνα που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο Μανοευέλ Λοκατέλι, ο οποίος σκόραρε δυο τέρματα, σκόραρε

και ο Ιμόμπιλε λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε τόνισε ότι η Ιταλία στο Euro θα παίξει πόδοσφαιρο. Κόντρα στην Ελβετία η Σκουάντρα Ατζούρα έκανε πράξη τα λεγόμενα του προπονητή της. Από την αρχή της αναμέτρησης δεν άφησε περιθώριο στην Ελβετία, έπαιξε εξαιρετικά κατά διαστήματα και διεύρυνε το αήττητο σερί της.

Πλέον έχει 29 ματς χωρίς ήττα, με 24 νίκες και πέντε ήττες και συνεχίζει να κυνηγά το σερί της Ισπανίας με 35 ματς αήττητη, την διετία 2007-2009.

Η Ιταλία στο 19΄ άνοιξε το σκορ με τον Κιελίνι, ωστόσο μετά από χρήση του VAR το γκολ του αμυντικού της Γιουβέντους ακυρώθηκε σωστά ως επιθετικό φάουλ. Στο 26΄ ο Μπεραρντέσκι πλαγιοκόπησε από τα δεξιά, σέντραρε στο σημείο του πέναλτι, με τον Λοκατέλι να κάνει το 1-0. Από εκεί και πέρα, η Ιταλία επέβαλλε τον ρυθμό της, συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, ωστόσο το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ στο πρώτο ημίχρονο.

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα