Ισραήλ: Ανατριχιαστικά μηνύματα οικογένειας σε κιμπούτς που εισέβαλε η Χαμάς

Τα τελευταία ανατριχιαστικά μηνύματα μιας ισραηλοαμερικανικής οικογένειας της οποίας το κιμπούτς δέχτηκε επίθεση από τη Χαμάς το Σάββατο αποκαλύπτει η Daily Mail.

Η οικογένεια έστειλε μήνυμα στους συγγενείς της στην Αυστραλία λέγοντας αρχικά ότι ήταν ασφαλείς καθώς είχαν μπει σε καταφύγια, ωστόσο λίγο αργότερα η κατάσταση άλλαξε δραματικά.

«Μας καίνε...»Η οικογένεια

«Είναι εδώ, μας καίνε, είναι αποπνικτικά», έγραψε στους συγγενείς του ο 36χρονος Johnny

Siman Tov. Ο ίδιος και η 35χρονη σύζυγός του Tamar Kedem-Simian Tov, τα τρία τους παιδιά ηλικίας από δύο έως πέντε ετών και η μητέρα του 36χρονου 70 ετών, σκοτώθηκαν το Σάββατο.

Ο Τζόνι, τα παιδιά του Omer, δύο ετών και τα δίδυμα Arbel και Shachar, πέντε ετών, ήταν όλοι Αμερικανοί πολίτες, όπως και η μητέρα του. Η εθνικότητα της συζύγου του ήταν ασαφής.

Η οικογένεια ζούσε στο κιμπούτς Νιρ Οζ, μία κοινότητα 400 ατόμων, κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, όπου 80 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Η Κάρολ, μητέρα του 36χρονου, είχε καταφύγει στο σπίτι της με τον σκύλο της καθώς η Χαμάς προχωρούσε την επίθεση, ωστόσο οι ένοπλοι τη σκότωσαν στο δωμάτιό της.

Η Κάρολ

Σύμφωνα με τη Daily mail, οι μόνοι που επέζησαν από την οικογένεια είναι οι δύο κόρες της Κάρολ, οι δύο γιοι της και ο σύζυγός της. Ένας από τους γιους, ο Σάχαρ Μπάτλερ, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ασφάλειας για το κιμπούτς, πυροβολήθηκε αλλά αναρρώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα