Η Πρωτομαγιά θέλει καλοπέραση

Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ... και το πλανητικό σκηνικό ευνοεί όσους σπεύσουν να τον προϋπαντήσουν με ανάλογη διάθεση, καθώς η Σελήνη από τον αισθησιακό Σκορπιό μέχρι το βραδάκι, και στη συνέχεια από τον περιπετειώδη και ταξιδιάρη Τοξότη, μας καλεί να ξεχυθούμε στην εξοχή να μαζέψουμε λουλούδια για να φτιάξουμε πρωτομαγιάτικο στεφάνι και γενικότερα να απολαύσουμε την ημέρα, φλερτάροντας και διασκεδάζοντας.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Σκορπιοί και Τοξότες, οι οποίοι δεν έχουν πάρα να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να ξεχωρίσουν την ημέρα, εκτός κι αν είναι κάπου κολλημένοι…

Ταύροι,

Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Υδροχόοι και Ιχθύες σας περιμένει μια ενδιαφέρουσα ημέρα, που έχει από όλα μέσα, ανέμελες οικογενειακές στιγμές, δουλειά και μια δόση τρέλας και συναισθηματικής αστάθειας!

Ζυγοί και Κριοί ελέγξετε τις επιθυμίες σας για να μην εμπλακείτε σε περιπέτειες.

Ποιους επηρεάζει η νέα Σελήνη

Όμως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου ως επί το πλείστον και όσοι έχετε τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια, δέχονται την επιρροή κι από τη νέα Σελήνη, που γίνεται την Κυριακή στον Ταύρο. Αυτή η νέα Σελήνη διεγείρει τις αισθήσεις και εφιστά την προσοχή μας στα μικρά πράγματα της ζωής, που όμως βελτιώνουν τη διάθεσή μας και μας κάνουν να υποδεχόμαστε την καινούργια ημέρα με χαμόγελο νιώθωντας ευγνώμονες γι’ αυτά που έχουμε!

Αν λοιπόν στην καθημερινότητα νιώθετε ότι σπαταλάτε χρόνο και χρήμα σε ανθρώπους και πράγματα, που δεν είναι σημαντικά γι’ εσάς, δεν έχετε παρά να αλλάξετε οπτική και να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που λειτουργείτε, αναγνωρίζοντας όλα αυτά που έχετε καταφέρει κι εκτιμώντας τον εαυτό σας, καθώς μόνο αν αποκτήσεις συναίσθηση του τι αξίζεις και ποιος είσαι, θα μπορέσεις να βρεις αυτό που θέλεις. Άλλωστε η ευτυχία κυρίως εξαρτάται από εμάς του ίδιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα