Και η Γουέστ Χαμ θέλει τον κόσμο ενεργό στις αποφάσεις – Προσφέρει πλατφόρμα ψηφοφορίας

Θέλει τον κόσμο ενεργό στις αποφάσεις του συλλόγου η Γουέστ Χαμ και όπως έγινε γνωστό τα «σφυριά» θα παρουσιάσουν, μάλιστα, μια νέα πλατφόρμα αλληλεπίδρασης με φιλάθλους, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν το δικαίωμα ψήφου σε επιλεγμένες αποφάσεις του συλλόγου. Η ομάδα του Λονδίνου ακολουθεί το παράδειγμα της Παρί Σεν Ζερμέν και της Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα «Socios.com», επιτρέπει στους φιλάθλους να λάβουν μέρος σε δημοσκοπήσεις,

αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με αποφάσεις διαχείρισης ή προσωπικού. Οι οπαδοί θα έχουν επίσης πρόσβαση σε διαγωνισμούς, αποκλειστικά εμπορεύματα και παιχνίδια. Οι χρήστες θα μπορούν να συνδέονται στο σύστημα που λειτουργεί μέσω μιας εφαρμογής κινητού τηλεφώνου.

«Αναγνωρίζουμε ότι πολλοί φίλαθλοι είναι πλέον ψηφιακοί χρήστες, με πολλούς να αναζητούν και να χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες στην καθημερινή τους ζωή», δήλωσε ο Καρίμ Βιράνι, διευθυντής Ψηφιακού και Εμπορικού τμήματος της Γουέστ Χαμ και συνέχισε: «Η υπερσύγχρονη πλατφόρμα της Socios.com θα μας δώσει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουμε και να έχουμε άμεση ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο που θα είναι σημαντική για τη μελλοντική μας στρατηγική εμπλοκής με τους φιλάθλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα