Η Μπαρτσελόνα νικήτρια σε σούπερ παιχνίδι στο Μιλάνο

Καταπληκτικό παιχνίδι λοιπόν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με τις δύο σπουδαίες ομάδες να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα.

Η Μπαρτσελόνα, προηγήθηκε στο 14' με αυτογκόλ του Φαν Μπόμελ. Η Μϊλάν έχασε μία απίστευτη ευκαιρία, όταν ο Ρομπίνιο, δύο μέτρα μπροστά από τον Βαλδέζ σούταρε πάνω από το δοκάρι (19' ). Στο επόμενο λεπτό όμως, ο Ιμπραίμοβιτς εκμεταλεύτηκε την ασίστ του Ζέεντορφ και ισοφάρισε.

Στο 23' κοντινό σουτ του Μέσι προσέκρουσε στο δοκάρι και στο 29' η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσάβι από τον Παουλίνι. Ο Μέσι, σκόραρε, αλλά έκανε
... προσποίηση πριν σουτάρει και ο διαιτητής έδωσε επανάληψη. Ο Αργεντίνος άσος, νίκησε και αυτή τη φορά τον Αμπιάτι για το 2-1.

Στο 54' ο Μπόατεγκ, με καταπληκτική ενέργεια έκανε το 2-2 και στο 63' ο Τσάβι, από ασίστ του Μέσι, σκόραρε δίνοντας τη νίκη στην Μπαρτσελόνα.

Στο άλλο ματς του ομίλου: Μπάτε Μπορίσοφ-Βικτόρια Πλζεν 0-1. Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 13, Μίλαν 8, Μπάτε 5, Βικτόρια Πλζεν 1.
Τελευταία αγωνιστική (6/12): ΠΛζεν-Μίλαν, Μπαρτσελόνα-Μπάτε.
Στον 5ο όμιλο: Η Λεβερκούζεν νίκησε 2-1 την Τσέλσι η οποία προηγήθηκε στο 49' με τον Ντρογκμπά. Η γερμανική ομάδα ισοφάρισε
με τον Ντέρτιγιοκ (73' ) και πήρε τη νίκη με τον Φρίντριχ στο 90' .

Στο άλλο ματς, η Βαλένθια συνέτριψε στο «Μεστάγια» την Γκενκ 7-0 με τον Σολδάδο να σημειώνει χατ-τρικ (13' , 36' 40' ). Η ισπανική ομάδα είναι πλέον στο παιχνίδι της πρόκρισης. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν: Γιόνας (10' ), Ερναντες (68' ), Αντούριθ (70' ), Κόστα (81' ).

Βαθμολογία: Λεβερκούζεν 9, Τσέλσι και Βαλένθια από 8, Γκενκ 2. Τελευταία αγωνισιτκή: Γκενκ-Λεβερκούζεν, Τσέλσι-Βαλένθια.
Keywords
Τυχαία Θέματα