Η Αυστραλή Ολυμπιονίκης της κολύμβησης με το πιο εντυπωσιακό Instagram

Η ιστορία της πρώην κολυμβήτριας Στέφανι Ράις ξεκινάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, κατακτώντας σε ηλικία μόλις 20 ετών, τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στην κολύμβηση. Η 35χρονη Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια έχει αρκετά παγκόσμια ρεκόρ στο ενεργητικό της.

Κέρδισε το χρυσό στον αγώνα των 400 μέτρων ατομικής, στα 200 μέτρα ατομικής και το τρίτο χρυσό ως μέλος της αυστραλιανής ομάδας κολύμβησης 4×200 μέτρων ελεύθερο. Μετά από τις πολλές της επιτυχίες στους

αγώνες, της απονεμήθηκε το Μετάλλιο της Τάξεως της Αυστραλίας το ακόλουθο έτος, το 2009. Ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός στον ώμο της το 2014 θα δώσει «τέλος» στις επιτυχίες της και θα αποχωρήσει από την αγωνιστική κολύμβηση. Συγκεκριμένα στην ηλικία των μόλις 25 ετών, ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο επίσημο της website, μόλις δύο χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Η πρώην κολυμβήτρια έχει πάνω από 121.000 ακόλουθους στο Facebook.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STEPHANIE RICE (@itsstephrice)

Το χειρότερο λάθος στην καριέρα της

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Στέφανι Ράις εκτός της πισίνας, ήταν η συμμετοχή της στην στο τηλεοπτικό ριάλιτι SAS. Στα 35 της χρόνια η πρώην αθλήτρια θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες της Αυστραλιανής τηλεόρασης τον Οκτώβριο καθώς θα συμμετέχει και στη φετινή σεζόν αυτού του ριάλιτι. Προηγουμένως, η πρώην Ολυμπιονίκης είχε κερδίσει το ριάλιτι Celebrity Apprentice το 2013.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STEPHANIE RICE (@itsstephrice)

Υπήρχαν και δύσκολες στιγμές που σημάδεψαν την Ράις. Μετά τους αγώνες του Πεκίνου το 2008, η καριέρα της Ράις βρισκόταν σε ακμή. Ωστόσο, αυτή κατέρρευσε μετά απο ένα tweet το 2010, όπου χρησιμοποίησε έναν αντιομοφοβικό όρο σε αναφορά σε μια νίκη των Wallabies προκαλώντας σάλο στην Αυστραλία. Το tweet αυτό, το οποίο δημοσίευσε στα 22 της χρόνια και προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις και κριτική εναντίον της. Η Ραίς μετά απο χρόνια, παραδέχτηκε το λάθος της και ζήτησε συγγνώμη για το προσβλητικό tweet σε συνέντευξη Τύπου, περιγράφοντάς το ως ένα από τα χειρότερα λάθη της στην καριέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STEPHANIE RICE (@itsstephrice)

Οι σχέσεις με μεγάλα ονόματα

Η Στέφανι Ράις δεν θα μπορούσε να λείπει από τα social media και μάλιστα διατηρεί ένα εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram στον επίσημο λογαριασμό της @itsstephrice, έχοντας πάνω από 124.000 followers στην πλατφόρμα αυτή.

Μετά τους αγώνες του Πεκίνου το 2008, η καριέρα της Στέφανι Ράις βρισκόταν σε ακμή.

Ενώ δηλώνει πως είναι ελεύθερη το 2023, στο παρελθόν έχει δημιουργήσει σχέσεις με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον αθλητισμό της Αυστραλίας. Από το 2006 έως το 2008, είχε σχέση με τον συμπατριώτη κολυμβητή της Eamon Sullivan.Στη συνέχεια, έβγαινε με τον αυστραλιανό παίκτη ράγκμπι Quade Cooper από το 2010 έως το 2011. Από τότε, όμως έχει ανέβει επίπεδο αφού φημολογείται ότι έχει συνάψει σχέσεις με μερικά μεγάλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των Ryan Gosling, Kobe Bryant και Michael Phelps.

Keywords
Τυχαία Θέματα