Η Arboris απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον ΠΑΟ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟ είχε ως θέματα συζήτησης την αύξηση του ΜΚ, τις εγκρίσεις συμβάσεων και την Arboris Capital.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, τοποθετήθηκε ως εξής μετά το τέλος της συνεδρίασης: « Συζητήθηκαν αρκετά θέματα, αλλά στο μετοχικό δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.Ούτε από την έλευση των Σαουδάραβων, ούτε από την Arboris Capital,
που αποσύρθηκε. Περισσότερα θα γνωρίζουμε μέσα στον Δεκέμβριο, καθώς ήδη τρέχει μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, αλλά το γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως αντιμετωπίζουμε τέτοια ζητήματα. Προσπαθούμε να κάνουμε σωστή οικονομική διαχείρηση. Οσον αφορά στις μειώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, το διαψεύδω. Δεν υπήρξε κάποια συνάντηση με ποδοσφαιριστή. Το ζητούμενο για την ομάδα είναι να διατηρήσουμε το αγωνιστικό προφίλ που έχουμε ως τώρα».

Να τονιστεί ότι ο κ. Γόντικας δήλωσε άγνοια για ενδιαφέρον άλλης εταιρίας για την αγορά του Παναθηναϊκού, ενώ δεν γνώριζε τίποτα για φημολογούμενη πρόταση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη να αναλάβει μαζί με άλλους επιφανείς φίλους του ΠΑΟ , την οικονομική διαχείρηση της ομάδας».

Ο κ. Θ. Γιαννακόπουλος, υποστήριξε: « Δεν είμαι ψεύτης εγώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος και πως τα πράγματα είναι ρόδινα. Δεν βλέπω φως στον Παναθηναϊκο από πουθενά. Σε ό,τι αφορά στον Σουλτάνο, τους έχουν τεθεί τέσσερις όροι και δεν έχει πραγματοποιήσει κανέναν. Αντιλαμβάνεστε ότι είμαστε δικαιολογημένα απαισιόδοξοι. Εύχομαι να βγω ψεύτης , αλλά δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλες και φρούδες ελπίδες στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟ είναι υποχρεωμένος κάθε πρόταση από οποιαδήποτε εταιρία και αν προέρχεται, να την εξετάσει. Πάνω από όλα είναι το συμφέρον του Παναθηναϊκού».
Keywords
Τυχαία Θέματα