Φιέστα με πτήσεις μαχητικών την ώρα αποχώρησης Καμμένου από το υπουργείο (Εικόνες)

Να δώσει το στίγμα του μέχρι και την ώρα που αποχωρούσε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, παραδίδοντας στον νέο υπουργό, Ευάγγελο Αποστολάκη, ήθελε όπως όλα δείχνουν ο Πάνος Καμμένος, με μαχητικά αεροσκάφη να πετούν πάνω από την Αθήνα, την ώρα της παράδοσης του υπουργείου αποδίδοντάς του τιμές.

Ενα γεγονός που ήρθε να ολοκληρώσει τον τριήμερο αποχαιρετισμό του Πάνου Καμμένου

στο υπουργείο και το οποίο ξεκίνησε με την Θεία Κοινωνία στη Μητρόπολη, την πτήση στα Ίμια, αμέσως αφού ανακοίνωσε ότι παραιτείται και τέλος με την μία άνευ προηγουμένου τελετή σήμερα το πρωί, με την οποία παρέδωσε την θέση του στον Ναύαρχο ε.α. Ευ. Αποστολάκη.

Δύο μαχητικά αεροσκάφη, απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Τανάγρας, με το κόστος να μην έχει υπολογιστεί προς το παρόν, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι και απαραίτητο να ανακοινωθεί. Ωστόσο ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ...

(Φωτογραφίες SOOC)

Η κίνηση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα οι χρήστες του twitter να περιλάβουν ξανά τον Π. Καμμένο με σκωπτικά σχόλια...

Δείτε μερικά από αυτά:

Συγγνωμη τωρα, αληθεια σηκωσαμε f16 για να κουνησουν το μαντηλι στον Καμμενο; (Δεν ξερω τι με τρομαζει πιο πολυ, αυτη η εξηγηση ή η εναλλακτικη, οτι πηρε θαρρητα ο ταγιπ και τα εστειλε βολτα να δουν την ακροπολη απο ψηλα).

— ziggy36 (@ziggy362) January 15, 2019

Κοίτα φίλε, εγώ ανήκω στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο της Αριστεράς, αλλά να μη σηκωθούν 2 F-16 να αποχαιρετήσουν τον κύριο Καμμένο, που τόσο στήριξε την κυβέρνηση κ τώρα αποχωρεί από το Υπουργείο;

— Ο Τέμπορας ο Μόρες (@temporasmores) January 15, 2019

Τα F-16 γιατί διέσχισαν τον αττικό ουρανό; Κόβει βόλτες ο Καμμένος πάλι;

— Ζαν ντ"Αρτ (@lybejohn) January 15, 2019

Το είδα με τα ματάκια μου κι αυτό. Δύο F-16 σε χαμηλή πτήση πάνω από την Βασιλίσσης Σοφίας προς Χολαργό. Απόδοση φόρου τιμής στην αποκόλληση Καμμένου από την υπουργική καρέκλα.

— Thanassis (@theiosthanassis) January 15, 2019

Πετάνε 2 Μιράζ αυτή τη στιγμή πάνω από την Αθήνα προς τιμή της σκατοσακούλας.

— thalis む (@th4lis) January 15, 2019

Μόλις πέρασε ζεύγος καταδιωκτικών F-16 επάνω από τον Χολαργο, προφανώς για να χαιρετήσει την επιτυχή επιχείρηση αποχωρισμού του κώλου του Καμμένου από την καρέκλα του Υπουργού Αμυνας.
Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτήν την εποχή θα την νοσταλγήσουμε...

— Sotiris G.Samaras (@SGSAMARAS) January 15, 2019

Αυτος ο γελοίος ο Καμμένος κάνει παράδοση παραλαβή με δυο F16 στον αέρα ! Θα πληρώνουμε αυτούς τους μπασταρδους μέχρι τα βαθιά μας γεράματα ...

— parodynews (@parodynews) January 15, 2019

Βρείτε μου μία χώρα στον κόσμο που σε τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου άμυνας πετάνε μαχητικά πάνω από την πρωτεύουσα τις.

Αντί να πετάνε τα F-16 πάνω από την Αθήνα μήπως να πετούσαν πάνω κάποιο νησί του Αιγαίου?

— carico® (@carico1970) January 15, 2019

Ωραίο το happening με τα F-16. Χουντικότατο....

— LoukasK (@Loukas_7) January 15, 2019

ποιά f16 θα πληρώσουν αυτόν το φορολογούμενο πολίτη?

— πιγκ στούπιντ (@what_timeispig) January 15, 2019

Έλεος με την παράδοση παραλαβή στο άμυνας. F16 πετούν για να τιμήσουν ποιον τον πανουλη, η τον καινούργιο;και τόση κάλυψη από τα μέσα; Μήπως έχει γίνει η χώρα β. Κορέα; Πρώτη φορά η χώρα τέτοιο μπουρδέλο.

— Vicky (@vickyfnd) January 15, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα