Πάρκερ: «Πίστευα πως θα τελείωνα την καριέρα μου στους Σπερς»

Ο Τόνι Πάρκερ επιστρέφει στο Σαν Αντόνιο ως αντίπαλος των Σπερς και παραδέχθηκε πως είχε την πεποίθηση ότι θα τελείωνε την καριέρα του ως μέλος της ομάδας από το Τέξας.

Δείτε όσα ανέφερε ο Γάλλος γκάρντ:

Για την επιστροφή του στο Σαν Αντόνιο: «Προφανώς και θα είναι πολύ συγκινητικό και πολύ νοσταλγικό. Είχα να δω τέσσερις μήνες το σπίτι μου και είναι πολύ ωραία που επιστρέφω. Να βλέπω γνώριμα πρόσωπα και να λαμβάνω την αγάπη από την πόλη του Σαν Αντόνιο. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ».

Για το αν περίμενε να αποχωρήσει από τους Σπέρς: «Όχι.

Πάντα πίστευα ότι θα τελείωνα την καριέρα μου στο Σαν Αντόνιο. Θα προσπαθήσω να διασκεδάσω για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα εδώ. Χθες μιλούσα με τον Ντάνκαν ο οποίος είχε έρθει στο σπίτι μου. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Πάρα πολύ γρήγορα.

Περάσαμε υπέροχα χρόνια εδώ. Και από τη στιγμή που αλλάζεις ομάδα καταλαβαίνεις πόσο ωραία ήταν τα χρόνια στο Σαν Αντόνιο. Ήταν υπέροχα με τον Τίμι, τον Μάνου, τον coach Ποπ και όλους τους συμπαίκτες που είχα. Και όλα όσα καταφέραμε μαζί».

"It's very emotional, obviously. Very nostalgic since I arrived in San Antonio. It just feels good to see everybody and… (feel) all the love from San Antonio. I'm excited and can't wait for tonight." – @TonyParker #Hornets30

See JB's interview now at https://t.co/BzkRIrIP96! pic.twitter.com/qReuRcy7Hy

— Charlotte Hornets (@hornets) January 14, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα