Ασύλληπτη τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρός 7χρονος από ανταλλαγή πυροβολισμών

Μία ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στις ΗΠΑ. Ένα 7χρονο αγόρι πυροβολήθηκε στο κεφάλι και έχασε τη ζωή του μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δύο ομάδων που διαπληκτίστηκαν για τζετ σκι τα οποία βρέθηκαν πολύ κοντά στην ακτή, στη Φλόριντα.

Ο 7χρονος Yitzian Torres Garcia παρακολουθούσε τη ρίψη πυροτεχνημάτων για την 4η Ιουλίου με τον παππού του στην Τάμπα, όταν μια ομάδα ενοχλήθηκε

από μια άλλη επειδή οδηγούσε τζετ σκι πολύ κοντά στην ακτή, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ο παππούς τράβηξε τον εγγονό του στο φορτηγό του για να προφυλαχθεί, αλλά μια σφαίρα χτύπησε το δάχτυλο του άνδρα πριν χτυπήσει το κεφάλι του αγοριού.

Ο άνδρας δήλωσε ότι προσπαθούσε να προστατεύσει το αγόρι και έβαλε τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του εγγονού του μέσα στο φορτηγό.

«Όταν ένιωσα τον πυροβολισμό στο χέρι μου, γύρισα να κοιτάξω τον εγγονό μου», δήλωσε.

Ο Yitzian μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο παππούς του έχασε ένα δάχτυλο. Ο επτάχρονος βρισκόταν στη Φλόριντα επισκεπτόμενος τον παππού και τη γιαγιά του από το Νιου Τζέρσεϊ και θα έκλεινε τα 8 τον Αύγουστο.

Η οικογένεια εκλιπαρεί όποιον πυροβόλησε τον παιδί να παραδοθεί.

«Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει», είπε η γιαγιά του Yitzian, Marisol Ayala.

«Βοηθήστε μας να βρούμε αυτούς τους ανθρώπους, γιατί το μωρό μου δεν πρόκειται να επιστρέψει κοντά μας. Χρειαζόμαστε δικαιοσύνη για αυτόν. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν», είπε στο Fox13.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε καμία σύλληψη και δεν έχει κατονομάσει κανέναν ύποπτο.

Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα