Άγνοια δηλώνει ο Κουρουμπλής για την ηχογράφηση Πολάκη

Την υπεράσπιση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σχετικά με το δάνειο που πήρε ανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ αναφερόμενος στην ηχογράφηση της συνομιλίας που είχε με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας

Γιάννη Στουρνάρα δήλωσε άγνοια, λέγοντας «δεν το ξέρω αυτό…».

Μιλώντας στον Realfm σχετικά με το καταναλωτικό δάνειο που πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγεία, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Φαγώθηκαν όλοι με ένα δάνειο καταναλωτικό του Πολάκη που δείχνει ότι ο άνθρωπος έχει ανάγκη, δεν βάζει κανένας το σπίτι του με καταναλωτικό δάνειο υποθήκη. Αλλά αφήνουμε στην άκρη τα δάνεια που έχει πάρει η ΝΔ, τα 200 εκατ. και πλέον, αφήνουμε τα δάνεια που έχουν πάρει πολιτικές οικογένειες, αφήνουμε τα θαλασσοδάνεια που έδιναν επί ΝΔ” και πρόσθεσε:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η τράπεζα είπε ότι το δάνειο είναι νομότυπο. Πριν από τέσσερα χρόνια, κατέθεσε μέσω του Αρείου Πάγου μία μηνυτήρια αναφορά κατά των θαλασσοδανείων της τελευταίας δεκαετίας. Εντόπισαν 47 δάνεια που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, όπως λένε, και οι πληροφορίες που έχω είναι ότι η Τράπεζα της Ελλάδος επιδεικνύει ανορεξία για να δώσει πληροφορίες για τα δάνεια αυτά. Για αυτό δεν προχωρούν οι υποθέσεις αυτές και λέει ο κόσμος ‘τι κάνετε ρε παιδιά’».

Keywords
Τυχαία Θέματα