Αφήστε στην άκρη πείσματα και νεύρα, είναι καλοκαίρι κι έρχεται ΣΚ

Αν και σήμερα, Παρασκευή 12/7 από την ώρα που ανοίξατε τα μάτια σας νοιώθατε γεμάτοι ενέργεια, αλλά μαζί και μια νευρικότητα να σας κατακλύζει, η αιτία δεν είναι άλλη από την συνάντηση του πλανήτη της δράσης Άρη από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον πλανήτη της ανατροπής Ουρανό στον Ταύρο, που -δεδομένων και των επιρροών από τις εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή- εκτοξεύει την ένταση στα ύψη, φέρνοντας συγκρούσεις κυρίως στην προσωπική μας ζωή.

Το θέμα είναι να διοχετεύσουμε δημιουργικά όλη αυτή την ενέργεια, ελέγχοντας κατά το δυνατόν απολυτότητα και δυσπιστία που πυροδοτούν έντονες και ακραίες

αντιδράσεις, που προκαλεί και η Σελήνη από τον Σκορπιό, λίγο πριν περάσει στον ενθουσιώδη κι έξω καρδιά Τοξότη. Βοηθητικά λειτουργεί το ένστικτό μας, οπότε επιστρατεύστε το, κι αφήστε στην άκρη νεύρα και πείσματα, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, οπότε όλα θα αλλάξουν με τη βοήθεια του πιο παιχνιδιάρη τύπου του ζωδιακού κύκλου, και θα ανέβει κατακόρυφα η διάθεσή μας και το πιθανότερο είναι να επιδιώξουμε να διασκεδάσουμε και να βρεθούμε με παρέες.

Περισσότερο επηρεάζονται οι εκπροσώποι του σταθερού Σταυρού, τουτέστιν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι κυρίως του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Πιο συγκεκιρμένα:

Σκορπιοί, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας  στα θέματα που σας ενδιαφέρουν και δεν θα είστε από τοςυ κερδισμένους της ημέρας.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, ψαχτείτε λίγο πριν ανοίξετε το στόμα σας και θα αποζημιωθείτε.

Κριοί και Ζυγοί το πλανητικό σκηνικό ευνοεί σχέσεις και οικονομικά, οπότε προχωρήστε.

Τοξότες αφήστε στην άκρη ότι σας βαραίνει και απολαύστε τη βραδιά βγάζοντας στην επιφάνεια τον πιο ανέμελο εαυτό σας!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες με τις φωνές δε θα βγάλετε άκρη σε προβληματικές σχέσεις. Δείτε τα όλα πιο χαλαρά και δεν θα χάσετε!

Έτσι ή αλλιώς αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε πράγματα που σας ξεκουράζουν και σας αναζωογονούν και διασκεδάστε συντροφιά  με όσους επικοινωνείτε και περνάτε όμορφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα