Πάει για Καρτάμπια η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε στην κορυφή της λίστας της για τη μεταγραφή του εξτρέμ τον Ντανιέλε Βέρντε της Ρόμα, όμως τα «παιχνιδάκια» των ατζέντηδων του ποδοσφαιριστή έχουν αναγκάσει την Ένωση να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να μην ξαναμιλήσουν με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή και να έχουν επαφές μόνο με τη Ρόμα για το αν ολοκληρωθεί και πότε η μεταγραφή. Ωστόσο η ΑΕΚ φαίνεται πλέον να κοιτάζει αλλού και έχει θέσει

σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Φεντερίκο Καρτάμπια. Ο Αργεντινός εξτρέμ βρισκόταν στη λίστα της ΑΕΚ, όχι όμως στην κορυφή, είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά μέχρι εκεί.

Ο Καρτάμπια απασχολεί την ΑΕΚ, αρέσει πολύ στον Μιγκέλ Καρντόσο και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο «εκλεκτός» της Ένωσης για τη θέση του εξτρέμ. Η περίπτωση του μάλιστα τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει πιο εύκολη από του Βέρντε. Ο Αργεντινός έχει ρίξει τις απαιτήσεις του από το 1 εκατ. ευρώ που αξίωνε αρχικά, ενώ η Λα Κορούνια που ζητούσε 2,5 εκατ. ευρώ έχει γίνει πολύ πιο προσιτή και οι επαφές βρίσκονται σε… εξέλιξη.

Ο Καρτάμπια δεν θέλει να μείνει στη Λα Κορούνια, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Segunda Division, ενώ έχει και μεγάλο συμβόλαιο με την ομάδα της Γαλικίας να θέλει να τον «ξεφορτωθεί». Πέρα όμως από την ΑΕΚ ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από την Ισπανία.

Ο 26χρονος φέτος αγωνίστηκε σε 35 ματς με τη φανέλα της Λα Κορούνια και σημείωσε 5 γκολ, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα