ΑΕΚ: Βάζει βάσεις πρόκρισης στην Κραϊόβα

Η ώρα για το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ έφτασε με την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο να αντιμετωπίζει την Κραϊόβα (19:15, Cosmote Sport 1) στην Ρουμανία.

Η Ένωση φυσικά στοχεύει στη νίκη που θα την κάνει ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League και επίσης αυτό θα είναι και το πρώτο

σοβαρό δείγμα για την δουλειά που γίνεται με τον Καρντόσο.

Με μοναδικό πρόβλημα ουσιαστικά τον Τσιγκρίνσκι, η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στην Ρουμανία και τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια. Οι Παουλίνιο δεξιά, Χουλτ αριστερά, Σβάρνας ή Οικονόμου και Βράνιες θα είναι στην άμυνα με τους Σιμόες και Σιμάο στον άξονα, τον Ζεράλδες σε ρόλο δεκαριού, τον Μάνταλο αριστερά, τον Βέρντε δεξιά και τον Λιβάγια ή τον Κλωναρίδη στην κορυφή με τον Κροάτη μάλλον να είναι το αουτσάιντερ για να ξεκινήσει.

Από την άλλη οι Ρουμάνοι που προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα της χώρας τους, από την ουραγό Χέρμανσταντ, θα υποδεχτούν την Ένωση στο κεκλεισμένων των θυρών «Ion Oblemenco» λόγω των γνωστών συμβάντων στο ματς με την Χονβεντ.

Όσο για την ενδεκάδα αυτή αναμένεται να αποτελείται από τους Πιλιατσέλι, Μάρτιτς, Κέλιτς, Άκα, Μπάνκου, Ιβάνοφ (ή Τσάκα), Ματέιου, Τσικάλνταου, Βαταγέλου, Ρόμαν και Μπάρμπουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα