To VAR «γκρέμισε» τον Πεπ και το όνειρο

Θα ακούν VAR και θα… τρέχουν στη Σίτι! Οι Πολίτες στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης με την Τότεναμ έφτασαν μια ανάσα από μια ασύλληπτη ανατροπή, αλλά έπεσαν «θύμα» της τεχνολογίας και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Champions League.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα στο 90+3’ έκανε το 5-3 με τον Στέρλινγκ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά τη χρήση του VAR, με τους Πετεινούς να γνωρίζουν την

ήττα με 4-3, αλλά να παίρνουν την πρόκριση στους «4» χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα.

Η τεχνολογία και η ομάδα του Ποκετίνο «γκρέμισαν» το όνειρο του Πεπ Γκουαρντιόλα να τα κατακτήσει όλα στη φετινή σεζόν, με τον Αργεντινό τεχνικό και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν μια σπουδαία πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στα ημιτελικά οι Πετεινοί θα αντιμετωπίσουν τη μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης και φυσικά αναφερόμαστε στον Αγιαξ.

«Ροντέο» από την αρχή

Οι δύο ομάδες μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και φρόντισαν από το πρώτο λεπτό να μας δώσουν μια… πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα πρώτα 11 λεπτά μπήκαν τέσσερα γκολ, δύο από κάθε ομάδα! Η Σίτι με τον αέρα του φαβορί άνοιξε το σκορ στο 4’ με ένα απίστευτο γκολ του Στέρλινγκ.

Ο Αγγλος επιθετικός πήρε την μπάλα στην περιοχή, την έφερε στο δεξί και εκτέλεσε τον Γιορίς για το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ. Τρία λεπτά αργότερα η Τότεναμ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Σον. Ο Νοτιοκορεάτης με σουτ έξω από την περιοχή εκτέλεσε τον Έντερσον και έφερε στα ίσια το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα