H Jennifer Aniston πενηντάρισε και το γιόρτασε με τον Brad Pitt (εικόνες)

Ενα λαμπερό πάρτι με 200 περίπου καλεσμένους έκανε η Τζένιφερ Ανιστον για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια της. Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο Μπραντ Πίτ.

Ο 55χρονος ηθοποιός πήγε στο πάρτι γενεθλίων της ηθοποιού που έγινε στο Sunset Tower Hotel στο Λος Αντζελες.

Ο Brad Pitt εμφανίστηκε με ένα μαύρο SUV με φιμέ τζάμια, το οποίο τον άφησε ακριβώς μπροστά από την πόρτα του ξενοδοχείου. Ο φωτογραφικός φακός φυσικά

τον απαθανάτισε.

Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 1998, παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2000 και τον Ιανουάριο του 2005 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Μερικοί από τους υπόλοιπους καλεσμένους που βρέθηκαν στο πάρτι ήταν οι Ellen DeGeneres, Katy Perry, Orlando Bloom, Sandra Bullock, Lisa Kudrow, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, John Mayer, Robert Downey Jr., Jason Bateman, Barbra Streisand, Diane Keaton, David Arquette, Tom Ford, Rande Gerber, Jennifer Meyer και άλλοι.

Η πολύ καλή της φίλη της Άνιστον, Κέιτ Χάντσον, «αψήφησε» τις επιθυμίες της Τζένιφερ και ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram όχι μία φωτογραφία, αλλά ένα «βιντεάκι» με διάφορα στιγμιότυπα.

Προς απογοήτευση όλων, δεν αποκαλύπτουν και πολλά από όσα έγιναν μέσα στο πάρτι, όπου παρών ήταν και ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Ανιστον Μπραντ Πιτ, καθώς σε αυτές απεικονίζονται οι Κέιτ Χάντσον, Τζένιφερ Άνιστον και Γκουίνεθ Πάλτροου να ποζάρουν για σέλφις κάνοντας γκριμάτσες...

View this post on Instagram

Love these ladies Celebrated this beauty last night Happy Bday JA! We all love you sooo!

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Feb 10, 2019 at 10:32am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα