70χρονος Έλληνας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη γίνεται viral

Viral έχει γίνει εδώ και λίγες ημέρες ένας Έλληνας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη ο οποίος παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με χρήστες των social media είναι ηλικίας 70 ετών, οι ικανότητές του στο μπάσκετ «βάζουν τα γυαλιά» σε πολύ νεότερούς του αθλητές.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Παπουτσής ο οποίος, όπως φαίνεται στα βίντεο που έχει αναρτήσει ο ίδιος στο Instagram, σκοράρει από παντού και όπως θέλει. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλα τα «μαγικά» στο μπάσκετ τα κάνει φορώντας μποτάκια ορειβασίας.

View this post on Instagram

A post shared

by George Papoutsis (@georgethemessiah)

Στη δημοσιότητα του Έλληνα ταξιτζή στην Νέα Υόρκη συνέβαλε ο αθλητής Luc A Menard ο οποίος αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram κάποια από τα βίντεο με τα απίθανα καλάθια μπάσκετ.

Στα βίντεο ο Παπουτσής φαίνεται να προκαλεί περαστικούς στη Νέα Υόρκη για το αν μπορεί να στείλει τη μπάλα στο καλάθι του μπάσκετ ενώ ο ίδιος είναι έξω από το γήπεδο.

View this post on Instagram

A post shared by George Papoutsis (@georgethemessiah)

Σε άλλα βίντεο ο Έλληνας ταξιτζής σκοράρει μπροστά σε πολύ νεότερους αντιπάλους επιδεικνύονοτας και τον καταπληκτικό χειρισμό της μπάλας μπάσκετ.

Ο ίδιος αφιερώνει, δε, ορισμένα από τα βίντεό του σε παιδιά με κινητικά ή νοητικά προβλήματα προσθέτοντας ότι σκοπός του είναι, μεταξύ άλλων, να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάνε.

View this post on Instagram

A post shared by Luc A Menard (@beautifulsoulsinnyc)

Keywords
Τυχαία Θέματα