Σοφία Αλιμπέρτη: Το κρυφτό με τους παπαράτσι – «αποφάσισα να τον χτυπήσω με το αυτοκίνητο»

Η Σοφία Αλιμπέρτη περιέγραψε στη Φαίη Σκορδά το πως έφτασε να τρέμει να βγει από το σπίτι της λόγω των παπαράτσι.Η Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε μια συνέντευξη ποταμό στην Φαίη Σκορδά για το «Πρωινό μας» στην οποία αναφέρθηκε στα πάντα. Στη σχέση της με τον Πάριο, τη δουλειά της, τα παιδιά…

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στο κόστος που είχε

η δημοσιότητα στη προσωπική ζωή της.

«Είχα σχέση που δεν μαθεύτηκε. Μην ξεχνάς ότι οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social. Βέβαια είχε το άλλο, που έμπαινε ο κόσμος στη διαδικασία να σε τραβήξει μια φωτογραφία, να την πουλήσει σε ένα περιοδικό. Υπήρχε μια εποχή που τον κόσμο τον είχαν βάλει σε αυτό το παιχνιδάκι και πήγαινες στην παραλία και έβλεπες 10 κινητά και 2 βιντεοκάμερες να σε τραβάνε.

Έτυχε να μην μαθευτεί. Και μάλιστα η μια μου σχέση ήταν επτά χρόνια. Μόνο όταν τελείωσε. Κανονική σχέση. Έχουν γράψει πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ. Που δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει – ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό- δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι».

Και αναρωτήθηκε πως θα ήταν τα πράγματα αν βρίσκονταν σήμερα σε εκείνη τη φάση ζωής. «Σήμερα δεν ξέρω. Τότε ακόμα μπορούσες να κρατήσεις κάτι κρυφό» είπε σκεπτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοφία Αλιμπέρτη,sofia aliberti