Βενιζέλος: Εκπροσωπεί συμφέροντα τραπεζιτών ο Τσίπρας

Οξύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στη Βουλή, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «εκπροσωπεί τραπεζίτες, heads funds που έχουν ενοχληθεί βαθύτατα από το PSI

και στοχοποιούν το ΠΑΣΟΚ και εμένα προσωπικά».

 Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι : «Από την μια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η φωνή του παρελθόντος και του εθνικού διχασμού και από την άλλη η φωνή του μέλλοντος και της εθνικής ενότητας».

 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για… τσαμπουκάδες που δε χωράνε: «Τσαμπουκάδες προς τους παρόντες ευρωπαϊκούς συσχετισμούς δεν χωράνε γιατί μπορεί να τους κάνεις ζημιά αλλά εμείς θα έχουμε καεί ολοσχερώς πρώτοι. Ο Έλληνας πολίτης θα έχει μαρτυρήσει κανονικά».

Τέλος, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι «υπερήφανο  για το βάρος που σηκώσαμε και σηκώνουμε. Χρειάζεται η έρευνα, πρέπει όμως να ποια είναι πριν και μετά του 2009, ποια ελληνικά και ποια ευρωπαϊκά ποια πολιτικά; Δεν υπάρχει ευθύνη των κόμματων της αριστεράς;» και συμπλήρωσε ότι «αυτή την ώρα έχουμε  μια θετική προοπτική και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Εμείς κάναμε την επιλογή μας και προτεραιότητα είναι η καθιέρωση της σταθερότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα