Το Ρίο αξιολογείται ως “πολύ χειρότερο” από την Αθήνα, ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων!

Όταν η Αθήνα προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, η Ολυμπιακή Επιτροπή είχε εκφράσει έντονα την ανησυχία της για το αν τελικά οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε.

Ας μην ξεχνάμε πως “απείλησαν” ακόμη και να μας πάρουν τη διοργάνωση.

Τελικά, οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας

έγιναν με μεγάλη επιτυχία, παρότι στη συνέχεια τα Ολυμπιακά Ακίνητα έμειναν αναξιοποίητα και σίγουρα οι… σπατάλες που έγιναν επηρέασαν την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Για την Ολυμπιακή Επιτροπή, πάντως, οι Αγώνες ήταν πετυχημένη και παρά το… άγχος για το αν θα είμαστε έτοιμοι, τελικά οι καρδιές όλων πήγαν στη θέση τους.

Φαίνεται, όμως, πως δεν ισχύει το ίδιο και για το Ρίο. Σχεδόν δύο χρόνια πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, οι καθυστερήσεις στα Ολυμπιακά έργα είναι πολλές και η ΔΟΕ δεν κρύβει την ανησυχία της, κάνοντας λόγο για πρωτοφανείς καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, μάλιστα στη ΔΟΕ εκτιμούν πως δεν έχουν δει στο παρελθόν χειρότερη προετοιμασία για Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα, βλέπουν πως οι Βραζιλιάνοι δεν είναι καν έτοιμοι για το Μουντιάλ, το οποίο ξεκινά μόλις σε λίγους μήνες, ενώ δεν παιρνούν απαρατήρητες οι αντιδράσεις του κόσμου και η γενικότερη κοινωνική αναταραχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα