Το ραντεβού της Misia με το αθηναϊκό κοινό

Με αφετηρία την Πορτογαλία και προορισμό κάθε γειτονιά του κόσμου, έρχεται να μας ΄΄ταξιδέψει΄΄ η Misia, η ιέρεια των fados, για δύο μόνο παραστάσεις. Γεμάτη συναίσθημα και πάθος, η γοητευτική Misia δίνει ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό στις 6 και τις 7 Απριλίου στο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι).

Η διάσημη αυτή ερμηνεύτρια που έχει βάλει την προσωπική της σφραγίδα στην ιστορία των παραδοσιακών τραγουδιών της χώρας της, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί μία σύγχρονη πρέσβειρα του fado.

Θεωρείται από πολλούς η διάδοχος της σπουδαίας Αmalia Rodrigues. Η Πορτογαλίδα καλλιτέχνης θα μοιραστεί μαζί μας, μουσικές ιστορίες για τη θάλασσα, τον παθιασμένο έρωτα, τη νοσταλγία, αλλά και τα όνειρα των ανθρώπων.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο Gazarte έχει τίτλο «Delikatessen» και περιλαμβάνει μία συλλογή από τραγούδια διαφορετικών παραδόσεων, που αναμένεται να αγαλλιάσουν την ψυχή μας. Πρόκειται για συνθέσεις που έχουν συγκινήσει την ίδια τα τελευταία 20 χρόνια κατά τη διάρκεια των περιπλανήσεών της ανά τον κόσμο. Η Misia παρέα με τον Fabrizio Romano, έναν σπουδαίο Ναπολιτάνο συνθέτη και πιανίστα, θα ερμηνεύσουν επιτυχίες γνωστών καλλιτεχνών (Nino Rota, Edith Piaf, Dalida, Bas Basa, Amalia Rodrigues, Astor Piazzola, Miguel Hernandez, Carlos Paredes), καθώς και παραδοσιακά ναπολιτάνικα τραγούδια.

Η ώρα έναρξης των παραστάσεων έχει οριστεί για τις 10 μ.μ. (6 Απριλίου) και 9 μ.μ. (7 Απριλίου). Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 50€ (A ζώνη), 40€ (Β ζώνη), 30€ (Γ ζώνη) και 20€ (όρθιοι).

Keywords
Τυχαία Θέματα