Το “Game of Thrones” κονταροχτυπιέται (πλέον) με το “The Walking Dead”

To Game of Thrones είναι το κορυφαίο πρόγραμμα του ΗΒΟ και τώρα πια είναι και το κορυφαίο σε τηλεθέαση στην αμερικάνικη TV.

Η 4η σεζόν της σειράς μετράει πλέον 18 εκατομμύρια τηλεθεατές εβδομαδιαίως, νούμερο παραπάνω από το διπλάσιο του προηγούμενου μήνα.

Για τα δεδομένα του ΗΒΟ το νούμερο είναι τεράστιο και πλησιάζει τα 18,2 εκατομμύρια κατά μέσο όρο του The Sopranos

που είχε επίσης επιτευχθεί στην 4η σεζόν. Αν το νούμερο αυτό ξεπεραστεί, πράγμα πολύ πιθανό, το GoTs θα γίνει το πιο δημοφιλές στην ιστορία του δικτύου.

Ο ανταγωνισμός σε αυτά τα επίπεδα δεν είναι τόσο έντονος όσο θα νόμιζε κάποιος. Σύμφωνα με τις μετρήσεις για τη σεζόν που πρόσφατα ολοκληρώθηκε, μόλις τρία προγράμματα έσπασαν το φράγμα των 18 εκατ. τηλεθεατών: το Sunday Night Football, το NCIS και το ανυπέρβλητο Big Bang Theory με 23,1 εκατ. τηλεθεατές στην 7η σεζόν του. Το GoTs πλέον βρίσκεται πάνω από το The Blacklist του NBC και τα reality shows The Voice, Dancing With the Stars και American Idol.

Στα ίδια επίπεδα και το The Walking Dead, που κατέχει την πρωτιά στις ηλικίες 18-49, το οποίο ολοκλήρωσε τη σεζόν με μέσο όρο 18,4 εκατ. τηλεθεατές.

Με την εκτόξευση αυτή, το Game of Thrones μπαίνει στο πάνθεον των μεγάλων hit και προκαλεί τις συγκρίσεις.

Keywords
Αναζητήσεις
game of thrones τηλεθεαση the walking dead
Τυχαία Θέματα