Το CNN θέλει να “κλέψει” τον Jay Leno

Twitter@EmOikonomidis

Για πολλούς, ενδεχομένως να είναι η ααναπόφευκτη εξέλιξη του… πεπρωμένου, ενώ για άλλους μια σαφής ένδειξη της αλλαγής ύφους, περιεχομένου και προσανατολισμού, από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο που περισσότερο από κάθε άλλο έγινε… αναγνωρίσιμο στην Ευρώπη, μετά τον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου, το 1990.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αμερικανικών ΜΜΕ, το CNN το οποίο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ταυτότητας, για να προσεγγίσει διαφορετικά κοινά,

και να ανακτήσει έδαφος στη μάχη του καθημερινού ανταγωνισμού και της… διαφήμισης που συνοδεύει τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Jay Leno, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο διάσημος παρουσιαστής του NBC, σταματάει τον Φεβρουάριο του 2014 την εκπομπή “The Tonight Show”, η οποία περνάει στα χέρια του Jimmy Fallon, και το CNN φέρεται να ενδιαφέρεται να τον “κλέψει”, πριν προλάβουν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του τα άλλα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Ο Jay Leno παρουσιάζει το “The Tonight Show” τα τελευταία 20 χρόνια, και παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς παρουσιαστές στις ΗΠΑ, με το χιούμορ και την πολιτική σάτιρα που αγκαλιάζει, να… αντέχουν στην αναπόφευκτη φθορά του χρόνου.

Με τον Jay Leno έχει ήδη συναντηθεί το νέο αφεντικό του CNN, Jeff Zucker, ο οποίος υπήρξε το “μυαλό” πίσω από τη δημιουργία του “The Toninght Show” στο NBC, και θα ήθελε να επαναλάβει το πετυχημένο πείραμα, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της σημερινής εποχής, στο τηλεοπτικό “παιδί” του Ted Turner.

Keywords
Τυχαία Θέματα