Τι “λένε” τα… πουλάκια;

Η ζέστη άρχισε από χθες να ανεβαίνει και να θυμίζει επιτέλους καλοκαίρι. Η θερμοκρασία βέβαια έχει «ανέβει» στην κοινωνία, από την προηγούμενη εβδομάδα, παρόλες τις εναλλαγές των καιρικών συνθηκών.

Οι εξελίξεις τρέχουν αλλά υπάρχει κόσμος που ασχολείται με …τα πουλάκια που κελαηδούν, τα λουλουδάκια που ξεραίνονται λόγω θέρους και τον άνεμο που φυσάει πότε από ’δω και πότε από ’κει…

Όλα καλά λοιπόν όλα ωραία στην Ελλάδα, των «χαμηλών τόνων»…

Δεν υπάρχει λόγος να «ταράξουμε τας νερά»…

Να «σπάσουμε τα αβγά για να γίνει ομελέτα»…

Κάθε απόφαση είναι για το καλό της χώρας, και οφείλουμε να την ακολουθούμε… Εξυπακούεται πως οφείλουμε τυφλή εμπιστοσύνη, υπακοή, πίστη, αναγνώριση καλών προθέσεων και ταύτιση με οποιαδήποτε κίνηση, μέτρο ή μεταρρύθμιση, όπως λέγεται…, για το καλό της χώρας.

Ο δρόμος είναι ένας, άσχετο αν μέχρι σήμερα δεν δείχνει αποτελέσματα… αν δεν οδηγεί σε έναν προορισμό.

Ποιός ο λόγος ανησυχίας;

Κανένας δεν αμφισβητεί τα γεγονότα. Τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα για όλους.

Κανένας δεν υποστηρίζει πως η Ελλάδα δεν έχει μπει σε ανοδική πορεία. Η εικόνα είναι ολοφάνερη σε όποιο νοικοκυριό κι αν επιχειρήσεις να μπεις.

Στο εξωτερικό όλοι, ο ένας μετά τον άλλο, στέλνουν τα θετικά τους σχόλια και εξυμνούν την πορεία της χώρας. Αποτιμούν και στέλνουν τα εύσημα.

Τα χρήματα από τα «μνημόνια» έχουν απορροφηθεί από τον ελληνικό λαό και πλέον η ανάπτυξη έχει αρχίσει. Κακοπροαίρετοι όσοι δεν το διακρίνουν. Υπονομευτές του τόπου.

Οι μέθοδοι και οι τακτικές, που επιλέγονται λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, είναι οι πρέποντες και οι μοναδικές που συντελούν στην προσπάθεια παραγωγής έργου. Η ασφαλέστερη διέξοδος.

Ας μην ταράζεται κανείς. Καιρός για μπανάκι στις παραλίες τώρα που έφτιαξε ο καιρός.

Keywords
Τυχαία Θέματα