Δήλωση του προέδρου του ΕΛΚ υπέρ Σαμαρά

Τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά και την πολιτική που ακολουθεί εκφάζει με δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΕΛΚ κ. Μάρτενς.

Σύμφωνα με τον κ. Μάρτενς ο Αντώνης Σαμαράς ” έχει επιδείξει ξεχωριστό κουράγιο στην υλοποίηση μιας φιλόδοξης μεταρρυθμιστικής ατζέντας για να επιλύσει τα χρόνια διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.”

Ο Πρόεδρος του ΕΛΚ αναφέρθηκε συγκεκριμένα και στις αλλαγές

που προωθεί η κυβέρνηση στην ΕΡΤ τονίζοντας πως ” φαίνεται πως είναι ο μόνος δρόμος για την τελική αναδιάρθωρση του δημοσίου οργανισμού” καθώς όπως λέει θυμάται ο ίδιος πως πολλές προσπάθειες για την εξυγιάνση της ΕΡΤ απέτυχαν καθώς υπήρχαν έντονες συνδικαλιστικές αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρτενς ο Αντώνης Σαμαράς τους τελευταίους δώδεκα μήνες έχει αποκαταστήσει την αξιοπιστία της Ελλάδας η οποία βρίσκεται πίσω στη σωστή πορεία. ¨Μετά τη δύσκολη απόφαση της περασμένης εβδομάδας από την ελληνική κυβέρνηση, η Ευρώπη θα πρέπει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης για τη συνέχιση της μεταρρυθμιστικής ατζέντας, αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να διασφαλιστεί πως οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα είναι μάταιες και για να διασφαλιστεί η ανάπτυξη” κατέληξε ο κ. Μάρτενς.

Keywords
Τυχαία Θέματα