Τι αλλάζει στον Παναθηναϊκό με Μπανκς και Καπόνο

Η αρχή έγινε με τον Μάρκους Μπανκς (λογικά θα υπογράψει), ενώ ακολουθεί ακόμη ένας ΝΒΑερ και πιο συγκεκριμένα ο Τζέισον Καπόνο. Αυτές είναι, λοιπόν, οι δύο κινήσεις του Αργύρη Πεδουλάκη στην προσπάθειά του να αλλάξει άρδην το αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού.

Τι σημαίνουν όμως πρακτικά για τους «πράσινους» οι προσθήκες των Αμερικανών παικτών; Είναι προφανές πως το βάρος του τεχνικού επιτελείου πέφτει στην περιφέρεια, εκεί άλλωστε όπου έχουν παρατηρηθεί και

τα μεγαλύτερα προβλήματα,οι αδυναμίες να θέλετε καλύτερα.

Το γεγονός άλλωστε ότι ένας κατ’ εξοχήν σέντερ όπως ο Χίλτον Άρμστρονγκ, αντικαθίσταται από έναν σμολ φόργουορντ (Καπόνο), που είναι εξπέρ στα σουτ τριών πόντων, λέει από μόνο του (πάρα) πολλά.

Ο «Άρτζι» διαπίστωσε πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν μπορεί μόνος του να σηκώσει το φορτίο και του σκόρερ και ενίοτε του οργανωτή. Το πρόβλημα δε διογκώθηκε περισσότερο από τη στιγμή που ο Ντέργουϊν Κίτσεν δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας, με αποτέλεσμα η προσφορά του να είναι δυσανάλογη των προσδοκιών.

Πλέον η περιφέρεια του Παναθηναϊκού γέμισε με έμπειρους και καλούς παίκτες, που μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού. Αυτό βέβαια που μένει να φανεί είναι το κατά πόσο οι. νέοι θα «κολλήσουν» με τους παλιούς. Θα παίξει δηλαδή τεράστιο ρόλο η περιβόητη «χημεία», για την οποία(δικαίως) γίνεται τόσος λόγος.

Keywords
Τυχαία Θέματα