Συνελήφθη φαρμακοποιός για διακίνηση ναρκωτικών χαπιών

Την κατηγορία της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών χαπιών, αντιμετωπίζει 45χρονη φαρμακοποιός, που συνελήφθη από αστυνομικούς στα Χανιά.

Οι Αρχές έφτασαν μέχρι το φαρμακείο της γυναίκας, έπειτα από τη σύλληψη δύο ατόμων, που κατείχαν ναρκωτικές ουσίες και χάπια.

Το

κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Παρασκευής, όταν συνελήφθη στα Χανιά 38χρονος για κατοχή ποσότητας 33 γραμμαρίων ηρωίνης και μικρής ποσότητας κάνναβης. Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, εντόπισαν 250 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή. Από την προανάκριση προέκυψε πως τα ναρκωτικά σκευάσματα είχε προμηθευτεί από 35χρονο Χανιώτη, ο οποίος, επίσης, συνελήφθη, καθώς σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν 24 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.

Κατά την εξέτασή του ο τελευταίος υποστήριξε ότι τα χάπια προμηθευόταν από το φαρμακείο της 45χρονης, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο των Χανίων.

Έτσι, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο φαρμακείο και βρήκαν 300 ναρκωτικά δισκία, χωρίς τιμολόγιο αγοράς, βιβλίο καταχώρησης πωλήσεων ναρκωτικών σκευασμάτων, στο οποίο δεν είχε καταχωρηθεί ουδεμία πράξη από το 1994 καθώς και αριθμός ιατρικών συνταγών -η γνησιότητα των οποίων ερευνάται- για χορήγηση ναρκωτικών χαπιών και δισκίων.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα