Συμβουλές για στυλ ντυσίματος από τον Marc Jacobs

«Η αίσθηση του προσωπικού στυλ του καθενός είναι να ντύνεσαι με ρούχα που πιστεύεις ότι σου ταιριάζουν, ανεξάρτητα από τι λένε οι άλλοι».

Αυτή είναι η προσωπική άποψη του διάσημου σχεδιαστή Marc Jacobs σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό LOOK, για το πώς πρέπει ο καθένας να αισθάνεται επιλέγοντας το δικό του στυλ ντυσίματος.

«Το στυλ έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση», συνεχίζει

ο σχεδιαστής αναφέροντας ότι οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να δίνουν σημασία στο τι πιστεύει ο υπόλοιπος κόσμος κι ότι το “κλειδί” του να δείχνεις καλά μέσα σ’ ένα ρούχο είναι το να νιώθεις άνεση και αυτοπεποίθηση μέσα σ’ αυτό. Συμβουλεύει να ντυνόμαστε για εμάς και όχι για τους άλλους και να μην δίνουμε σημασία στο αν ένα ρούχο ταιριάζει σε κάποιους άλλους περισσότερο. Το μυστικό είναι να αισθανθούμε άνετα με τον ίδιο μας τον εαυτό και τότε θα δείχνουμε υπέροχοι!

Ο Marc Jacobs, ο οποίος συχνά ντύνει διασημότητες όπως η Hillary Duff και η Kirsten Dunst, παραδέχεται πως αν και βρίσκεται στη βιομηχανία της μόδας εδώ και τρεις δεκαετίες πάντα νιώθει άγχος πριν από κάθε επίδειξή του.

Ήξερε από πολύ μικρός πως ήθελε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα και καταλυτικό ρόλο έπαιξε σ’ αυτό, όπως λέει, η γιαγιά του η οποία ήταν μια γυναίκα με εκπληκτικό στυλ που πάντα θαύμαζε.

Keywords
Αναζητήσεις
συμβουλες ντυσιματος;, στυλ ντυσιματος για αγορια
Τυχαία Θέματα