Συλλήψεις για ναρκωτικά στα Ιωάννινα, την Πάτρα και τη Σύρο

Το εμπόριο ναρκωτικών ολοένα και «θεριεύει» στη χώρα μας… οι συλλήψεις έρχονται η μία μετά την άλλη.. ποσότητες «σκληρών» και μαλακών ναρκωτικών κατηγορείται ότι διακινούσε σε χρήστες των Ιωαννίνων ένας 33χρονος Έλληνας, στο σπίτι του οποίου έκαναν ξαφνική έρευνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο 33χρονος δεν σταμάτησε εκεί και είχε ακόμα, και μια λευκή σκόνη άγνωστης χημικής σύνθεσης βάρους 2,2 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση στο Χημείο.

Στο διαμέρισμα του, ο 33χρονος φύλαγε

ακόμη δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33,7 γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 2,2 γραμμαρίων, ένας πλαστικός τρίφτης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 3.590 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Στην Πάτρα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην Πάτρα έπιασαν έναν 31χρονο Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι πήγε στην Αθήνα να προμηθευτεί ναρκωτικά και τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το υπεραστικό λεωφορείο.

Πάνω του, βρήκαν μια συσκευασία ηρωίνης βάρους 30,5 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου», ένα φιξάκι ηρωίνης και ένα φιξάκι κοκαΐνης. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Με πλοίο από τον Πειραιά έστελναν οι προμηθευτές ναρκωτικά σε έναν 33χρονο Έλληνα στη Σύρο, αλλά το αλισβερίσι έπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών της Ασφαλείας Ερμούπολης που καραδοκούσαν στο λιμάνι.

Μόλις ο διακινητής παρέλαβε ένα ασυνόδευτο δέμα τον συνέλαβαν και βρήκαν μέσα ένα φιαλίδιο με 89 ml μεθαδόνης σε υγρή μορφή και 4,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο παραλήπτης οδηγήθηκε φυσικά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του αποστολέα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα