Βρέθηκαν όπλα σε σπίτια και σε ποιμνιοστάσιο στην Κρήτη!

Κρητικός «με τα όλα του» ένας 53χρονος άνδρας από το Ηράκλειο ,όπου είχε κάνει το σπίτι του κανονικό οπλοστάσιο…

Έτοιμος για… πόλεμο δηλαδή ήταν και δεν πίστευαν οι αστυνομικοί στα μάτια τους όταν έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν μεταξύ άλλων και 32 βλήματα… όλμου από την περίοδο της Κατοχής!!!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Μύρωνα είχαν πληροφορίες για τον οπλισμό που κατείχε ο 53χρονος και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του με τη συνδρομή ανδρών των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου.

Εκεί ανακάλυψαν τα βλήματα

όλμων, αλλά και μια καραμπίνα διαμετρήματος cal 12, ένα κοντάκι και έναν χειροφυλακτήρα πολεμικού όπλου, τέσσερα μαχαίρια, τρεις κροτίδες, μια συσκευή λέιζερ και μια ναυτική φωτοβολίδα χειρός.

Όπως ήταν φυσικό τα όπλα κατασχέθηκαν και ο 53χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή κροτίδων.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν κρύβει όπλα και σε άλλα σημεία.

Μέσα… στα πρόβατα φύλαγε ένας 33χρονος κτηνοτρόφος το οπλοστάσιό του, που συνελήφθη στη Σούδα.

Οι αστυνομικοί των Τ.Α.Ε Αποκορώνου και Χανίων βρήκαν στο ποιμνιοστάσιο και στο σπίτι του ένα πολεμικό όπλο «Καλάσνικοφ» με τη γεμιστήρα του, 645 φυσίγγια και πέντε κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, δυο μαχαίρια με μήκος λάμας 14 και 16 εκατοστών, ένα στιλέτο με λάμα μήκους οκτώ εκατοστών και μια σιδερογροθιά και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα