Στουρνάρας-Μητσοτάκης προανήγγειλαν συμφωνία με την τρόικα, μετά το ραντεβού με Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου

(Photo Eurokinissi)

Την προοπτική συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα μέχρι και την Κυριακή, προκειμένου να υπάρξει… τουλάχιστον πολιτική λύση για την έγκριση εκταμίευσης της επόμενης δόσης προς την Αθήνα, έδειξαν ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Κυριάκος

Μητσοτάκης, με τις δηλώσεις τους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους επικεφαλής της τρόικας.

“Υπήρξε πρόοδος σε όλα τα θέματα”, υποστήριξε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, προσθέτοντας ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.

Αυτή τη φορά ωστόσο, δεν μίλησε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μόνο ο Γιάννης Στουρνάρας, αλλά και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας ότι… κάτι άλλαξε μετά τον ανασχηματισμό, και την αντικατάσταση του Αντώνη Μανιτάκη.

“Θα είμαστε έτοιμοι τη Δευτέρα. Θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και για τα θέματα του δημοσίου”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τεθεί και… ούτε πρόκειται να τεθεί, θέμα αύξησης του αριθμού των απολύσεων για τους δημοσίους υπαλλήλους, ως πιεστικό αίτημα από την πλευρά της τρόικας.

Keywords
Τυχαία Θέματα