Σεξιστικά σχόλια του Πάγκαλου για την Δούρου. Αποκάλεσε «νούμερο» τον Γλέζο!

Με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον Μανώλη Γλέζο, αλλά και στην Ρένα Δούρου μιλώντας στον Βήμα FM.

Συγκεκριμένα αποκάλεσε νούμερο (!) το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δε μπορεί τον άλλον που είναι ”νούμερο”, που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».

Για την Ρένα Δούρου τόνισε ότι κολλάει παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα», ενώ προχώρησε και σε σεξιστικά σχόλια. «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο κ, Πάγκαλος είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».

Ο πρώην υπουργός, είπε πως ο ίδιος δεν είναι σίγουρος ακόμη αν θα ψηφίσει Ποτάμι η ΝΔ, πάντως ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ γιατί… «βαριέται», ενώ τόνισε για να υπάρξει τάξη στη χώρα θα πρέπει να κερδίσει τις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τους Κουκουλόπουλο και Κωνσταντινόπουλο ότι τους συμπεριφέρθηκαν ως «τραμπούκοι», ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Ελιά του «έκανε την τιμή» να τον διαγράψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα