Σαμαράς: Η Ελλάδα δεν σταματάει εδώ…

Για ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία έκανε λόγο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους επικεφαλής της εταιρείας Philip Moris.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μετατρέπει τις αποθήκες που διαθέτει στο Αγρίνιο σε κέντρο διανομής καπνού για όλη την Ευρώπη, μια εξέλιξη για την οποία είχε δεσμευτεί σε προ μηνών συνάντηση των υπευθύνων της με τον Αντώνη Σαμαρά.

“Θυμίζω

ότι προ ενός εξαμήνου είχαμε υπογράψει ένα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πολυεθνική εταιρεία, όπου θα αυξάνατε κατά 20% τις προμήθειές σας σε σχέση με την προηγούμενη τριετια. Αυτή η επέκταση των δραστηριοτήτων μαζί με αυτή την καινούργια επένδυση της Philip Morris αντιλαμβάνεστε ότι αποτελεί μια ισχυρότατη ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, την οποία την θεωρούμε όπως καταλαβαίνεται πολυσήμαντη.

Αλλά ταυτόχρονα αυτή η επένδυση που θα κάνετε τώρα σημαίνει νέες θέσεις εργασίας, σημαίνει διεθνείς μεταφορές προϊόντων εντός Ελλάδος, σημαίνει υποστήριξη των εξαγωγών ενός κλάδου, πολύ ισχυρού με μεγάλη ζήτηση σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα δεν σταματάει εδώ εμείς θα θελήσουμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα για να κάνουμε την πατρίδα μας έναν υγιή επενδυτικό προορισμό.”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα