Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ξανά στο χαλαρό…

Λιτό και το πρόγραμμα της Πέμπτης, πρώτη μου σκέψη για bet σήμερα ήταν η… αγρανάπαυση ενόψει ενός φουλ προγράμματος που ακολουθεί. Αλλά αν μπαίνεις στην πρίζα να μελετήσεις και να βγάλεις σημεία, δεν μπορείς να μείνεις στην απ’ έξω.

Σημείωσα συνολικά εννέα ματς τα οποία τα «έσπασα» σε τρία παρολί, ο υπογράφων ξέρετε, διότι το έχω γράψει από την πρώτη στιγμή, ότι ποντάρει όλα τα ματς μονά αποδεκτά. Και ξανά στο χαλαρό, διότι το πρόγραμμα δεν ενδείκνυται. Επιγραμματικά:

Σίλκεμποργκ – Σοντερίσκε: ναι μεν λείπει ο ηγέτης Μπέκμαν από τη φιλοξενούμενη αλλά από τις έξι

φετινές νίκες της, οι πέντε ήρθαν εκτός. Και η έδρα της Σίλκεμποργκ μόνο… φόβητρο δεν είναι (2-1-7).

Αουε – 1860: Οσο κακή είναι εντός έδρας, τόσο βελτιωμένη εμφανίζεται μακριά από το γήπεδό της η Μόναχο 1860, που δεν έχει ήττα εδώ και επτά εκτός έδρας ματς. Ανεβασμένη όμως τελευταία και η Αουε, μόνο εύκολη λεία δεν είναι. Πιθανή η ισοπαλία.

Μπράουνσβαϊγκ – Ντινάμο Δρέσδης: κρατάω το 2-3 γκολ από στατιστική (9/13 εντός η Μπράουνσβαϊγκ, 7/13 εκτός η Ντινάμο.

Ασκολι – Γκροσέτο: αν και… ψιλοφοβάμαι τον άσο επειδή «φορτώνεται», η Γκροσέτο –κατά τα ψέματα- δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για παραμονή. Λογικό φαβορί ο άσος.

Γιούβε Στάμπια – Μόντενα: χωρίς νίκη σε έξι ματς η Γιούβε, βελτιωμένη με τον Βάλτερ Νοβελίνο στον πάγκο η Μόντενα, το ματς έχει… αρκετή ισοπαλία.

Κροτόνε – Σπέτσια: καλή ομάδα αλλά χωρίς συνοχή και ψυχολογία η Σπέτσια, η Κροτόνε ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται την έδρα εσχάτως.

Μπάρι – Λιβόρνο: η γηπεδούχος πήρε 13 βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια της αλλά έχει σημαντικές απουσίες (Καπούτο και Ιούνκο). Η Λιβόρνο έχει δικαίως προβάδισμα.

Προ Βερτσέλι – Εμπολι: η Εμπολι έχασε από την Μπάρι αλλά είχε απουσίες πολλών διεθνών παικτών που επανέρχονται και έχει σαφώς καλύτερη ομάδα από την Προ Βερτσέλι.

Τερνάνα – Μπρέσια: φοβερό το σερί της Τερνάνα που στα τελευταία 10 παιχνίδια έχουν σημειωθεί αθροιστικά 6 γκολ (τα 9/10 ήταν 0-1 γκολ!) και η Μπρέσια παίζει μεν καλύτερα εκτός έδρας αλλά μετά το 202 με την Τσιταντέλα (2-1 στο 91’, 2-2 στο 93’) είναι πιθανό να επηρεαστεί.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα