Προβλέψεις για το Στοίχημα: Προπαίδεια του τρία

Τρία ματς για απόψε συν παρολί τριημέρου

Κασίμπασα – Μπεσίκτας: έχει βρει ρυθμό η Μπεσίκτας, έχει αποκτήσει πλέον αρκετούς αυτοματισμούς στο παιχνίδι της και σκοράρει εύκολα, την ώρα που η Κασίμπασα έχει να νικήσει εδώ και τρεις μήνες και αμυντικά παραπαίει. Λογικός ο φαβοριτισμός στο διπλό αλλά προτίμησα το over ως πιο «ασφαλές», άλλωστε και η Μπεσίκτας δεν διακρίνεται για την αμυντική της φερεγγυότητα.

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ: η αρχική τιμή ήταν στο 1.85 και έπεσε στην πορεία στο 1.57 ως την Κυριακή, οπότε το ματς αναβλήθηκε. Σε τέτοιο ντέρμπι, ακόμη και με

τις ελλείψεις της Σπόρτινγκ, ακόμη και με την πολύ βελτιωμένη Μπενφίκα, είναι προφανές ότι άσο τόσο χαμηλά δεν τον ποντάρεις, τουλάχιστον με τα δικά μου δεδομένα. Αν «σπάει»; Ντέρμπι είναι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Goal/goal στο 1.70; Σαφώς προτιμότερο.

Κάρντιφ – Αστον Βίλα: η Κάρντιφ έχασε εύκολα στο ντέρμπι από τη Σουόνσι (3-0), η Βίλα επίσης δίκαια 2-0 από τη Γουέστ Χαμ αλλά απόψε θα βρει περισσότερους χώρους για να κάνει παιχνίδι. Χωρίς να αποκλείω το διπλό, κράτησα το να σκοράρουν αμφότερες.

Παρολί τριημέρου

Κράτησα τρία παιχνίδια από σήμερα ως και την Πέμπτη σε ένα παρολί… τριημέρου.

Πρώτον, στο Τουλούζ – Μπαστιά, η Μπαστιά έδειξε εκ νέου πόσο αδύναμη είναι εκτός έδρας, χάνοντας εύκολα 3-0 στη Μασσαλία ενώ η Τουλούζ παραχώρησε 0-0 στη Σεντ Ετιέν και εξακολουθεί να δυσκολεύεται όταν παίζει μπροστά στο κοινό της. Ματς που παίρνει για κόντρα στο φαβορί.

Δεύτερον, αύριο το Εσκισεχίρσπορ – Σίβασπορ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Τουρκίας. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, η… εναλλακτική ενδεκάδα της αδιάφορης Σίβασπορ, με την οποία θα παραταχθεί, δεν είναι κάτι το σπουδαίο και ο άσος είναι η μόνη επιλογή για ποντάρισμα.

Τρίτον και τέλος, ο νοκ άουτ (δεν έχει παράταση, απευθείας πέναλτι) ημιτελικός του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας την Πέμπτη, Ρίο Αβε – Μπράγκα. Η Μπράγκα σκοράρει εύκολα αν βρει ρυθμό αλλά και αντίπαλο που δεν παίζει κλειστά και η Ρίο Αβε είναι τέτοια. «Αγκάθι» για τη φιλοξενούμενη η ευπαθής άμυνά της, εξ ου και κράτησα μόνο το ποντάρισμα στα γκολ εκατέρωθεν.

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις μου στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα