Προβλέψεις για το Στοίχημα: Μονό, δυάδα, trixie και… εκλογές!

Κατ’ αρχάς… Ευρωεκλογές. Στο τελευταίο άρθρο σας έκανα μια νύξη με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 1.36 για πρώτο κόμμα έναντι 2.70 της ΝΔ. Οι νέες αποδόσεις είναι 1.16 (!), 4.30 και «άλλος» 43.00. Συμπέρασμα πρώτο, ο Τσίπρας είναι πρώτος την άλλη Κυριακή (κι ας χτυπιούνται οι «νταβατζήδες» του μιντιακού συστήματος).
Επίσης, στο headtohead η ΕΛΙΑ

είναι στο 2.50 με το ΚΚΕ στο 1.50! Πού μπορώ να ποντάρω ότι ο Βενιζέλος δεν θα έχει κόμμα σε δέκα ημέρες; Αφού μας παρουσιάζουν (στις δημοσκοπήσεις) την Ελιά στο 5% και το ΚΚΕ στο 4,6%, πού είναι το λάθος; Συμπέρασμα δεύτερον, η Ελιά είναι κάτω από το ΚΚΕ το οποίο θα πάρει πιθανώς πάνω από 5%.
Τέλος, στην ποσοστιαία διαφορά είδα στις αποδόσεις το line στο 2%. Ητοι, το να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με χάντικαπ 2% είναι στο 1.65 και, αντίστοιχα με αβάτζο 2%, η ΝΔ είναι στο 2.10. Αυθαίρετο, δικό μου συμπέρασμα είναι πως η διαφορά υπέρ Τσίπρα θα είναι μεγαλύτερη…
Κρατήστε τα όλα αυτά, για πιθανό ποντάρισμα μεσοβδόμαδα…

Πάμε και στο ποδοσφαιράκι. Για το Σάββατο, λίγα και… ελπίζω, καλά.

Από Τουρκία, ψυχολογία στο ναδίρ και σημαντικές ελλείψεις έχει η Ελαζίγκσπορ, φιέστα… παραμονής θα κάνει η Ρίζεσπορ και τα επιχειρήματα για τον άσο μου αρκούν. Σε αδιάφορο ματς, βέβαια…

Στο Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο, δημοσιογραφικά να ασπαστώ το επιχείρημα ότι «η Ατλέτικο το αξίζει περισσότερο το πρωτάθλημα», στοιχηματικά όμως όχι. 5/5 under στα μεταξύ τους φέτος, 4 «Χ» και μία νίκη – πρόκριση η Ατλέτικο στο Champions League.

Το φοβερό με την Μπαρτσελόνα είναι πως στην ιστορία της έχει διεκδικήσει τον τίτλο στο τελευταίο ματς σε εννέα περιπτώσεις και τον έχει κατακτήσει… ισάριθμες. Από το 1929 ως και το 4-0 επί της Βαγιαδολίδ το 2009, ουδέποτε… λάθεψε, με κορυφαίο παράδειγμα το 1994 χάρη στο χαμένο πέναλτι του Τζούκιτς της Ντεπορτίβο στο τελευταίο λεπτό του ματς με τη Βαλένθια (η Μπάρτσα νίκησε τη Σεβίλλη).
Στοιχηματικά, κατ’ εμέ το ματς είναι για άσο, ματς-τίτλου στο «Καμπ Νου» είναι στο… χέρι της Μπάρτσα. Η Ατλέτικο είχε τις ευκαιρίες της και τις σπατάλησε…

Αντιθέτως, στο Σοσό – Εβιάν (η Σοσό θέλει μόνο νίκη για να σωθεί, η Εβιάν παίζει για δύο αποτελέσματα) δεν θα μπω στο τριπάκι σου άσο. Τόσες και τόσες ομάδες (Λανς, Οσέρ, Μονακό κλπ.) έχουν υποβιβαστεί στη Ligue 2, το ότι η μακροβιότερη ομάδα της κατηγορίας… σπρώχνεται εσχάτως είναι γνωστό αλλά η Εβιάν δεν ήταν κακή στη νίκη επί της Νις. Συν τοις άλλοις ο τεχνικός Ερβέ Ρενάρ οδεύει για τη Λυών και μεσοβδόμαδα είχε σχετικό ραντεβού.
Επίσης, η Τουλούζ είναι χωρίς νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές αλλά υποδέχεται μια Βαλενσιέν που… σέρνεται εδώ κι ένα μήνα.

Αρσεναλ εναντίον Χαλ, στο «Γουέμπλεϊ». Στο νέο «Γουέμπλεϊ» όπου οι πέντε από τους επτά τελικούς έληξαν… under! Από το 2007 ως σήμερα, οι πέντε ήταν και 0-1 γκολ και δύο έληξαν 2-1, αμφότεροι παρουσία Τσέλσι και 2-1 (την Εβερτον το 2009 και τη Λίβερπουλ το 2012). Εκπλήξεις γίνονται αλλά η Χαλ να γίνει η φετινή Γουίγκαν, μου φαίνεται απίθανο. Η Αρσεναλ ζει και αναπνέει εδώ και καιρό για τον τελικό, τον πρώτο της από το 2005 και το ασιατικό -1,25 για τους Λονδρέζους παραείναι σε καλή τιμή για να το αγνοήσω (πληρωμή σε νίκη με δύο γκολ διαφορά και άνω, μισό ποντάρισμα χαμένο σε νίκη με ένα γκολ διαφορά).

Ντόρτμουντ και Μπάγερν παίζουν για τέταρτη φορά φέτος, αυτή τη φορά στον τελικό Κυπέλλου στο Βερολίνο. 4-2 στο Σούπερ Καπ τον Ιούνιο η Ντόρτμουντ και 3-0 μέσα στο Μόναχο στον β’ γύρο, 3-0 η Μπάγερν στον α’ γύρο της Bundesliga οπότε… κένταγε. Κοιτώντας την παράδοση σε όλες τις διοργανώσεις, βρήκα μόλις δύο ισοπαλίες στα τελευταία 14 ματς και το ματς είναι λογικό να έχει γκολ. Εχοντας κατά νου σκοράκι 2-2, βρήκα το funbet της ημέρας, καλυπτόμενος με το ασιατικό over 3 (πληρωμή στο 4+ γκολ, επιστροφή πονταρίσματος με ακριβώς 3 γκολ).

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα