Προβλέψεις για το Στοίχημα: Δυάδα, trixie, παρολί και combo

Κασίμπασα – Μπούρσασπορ: η Κασίμπασα έχει σε κάθε ματς διαστήματα που θυμίζει το… τρένο του φθινοπώρου, ενώ, κακά τα ψέματα, για την Μπούρσασπορ είναι… όλα τα λεφτά η ρεβάνς της Τετάρτης με τη Γαλατασαράι. Με τον άσο σε καλή τιμή και τη γηπεδούχο να έχει το κίνητρο της Ευρώπης, το ποντάρισμά μου είναι προφανές.

Μπελενένσες – Γκιμαράες: μονόδρομος η νίκη για την Μπελενένσες, (αν θέλει να ελπίζει σε σωτηρία) αλλά και η… επιλογή, καθώς η Γκιμαράες στερείται βαθμολογικού κινήτρου.

Ρίο Αβε – Ολανένσε: από τη στιγμή που η Ρίο Αβε κατεβαίνει με ελλείψεις, αλλά και

με το μυαλό στον ημιτελικό της Τετάρτης, η Ολανένσε έχει την ευκαιρία να παρατείνει τη… γραμμή ζωής στην κατηγορία. Αν ηττηθεί, αποχαιρετά.

Μάιντζ – Βέρντερ Βρέμης: με πολύ σημαντικές απουσίες καταβαίνει η Μάιντζ, πως το στιλ παιχνιδιού της Βέρντερ δεν της ταιριάζει συν ότι βρήκε τον τρόπο να κάνει νίκες εκτός Βρέμης (δύο στις τελευταίες τρεις εξορμήσεις). Και η διπλή ευκαιρία, μια χαρά είναι…

Εβιάν – Μπαστιά: η Εβιάν εντός έδρας είναι υπολογίσιμη, εκεί νίκησε Παρί και Μονακό φέτος (και δη χωρίς καν να δεχθεί γκολ) ενώ η ούτως άλλως… ευκατάβλητη εκτός Κορσικής Μπαστιά πρακτικά είναι αδιάφορη βαθμολογικά…

Δυάδα διημέρου με combos

Γουίγκαν – Αρσεναλ: στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου ο ημιτελικός, μια κατηγορία πιο κάτω η Γουίγκαν που ξεκούρασε οκτώ βασικούς στην ήττα από τη Μίλγουολ. Δίκοπο μαχαίρι το ματς για την Αρσεναλ μετά την τριάρα από την Εβερτον, είτε την… πατάει (όπως η Σίτι από τη Γουίγκαν) είτε ξεσπάει. Πόνταρα στο δεύτερο σε συνδυασμό με over καθώς είθισται σε τέτοια μεγάλα, για μικρομεσαίες ομάδες, ματς να σκοράρουν.

Ολυμπιακός – Απόλλων: ο Ολυμπιακός, στη φιέστα του, δεν θα χαριστεί, το γεμάτο γήπεδο αποτελεί κίνητρο για νίκη, σκορ και θέαμα. Ο Απόλλωνας θα κάνει φάσεις, όμως έχει και πολλές απουσίες. Ασος με over το betμου.

Ποντάρισμα τριημέρου

Τβέντε – Ρόντα: η Τβέντε θέλει κάνει το 3/3 για να κερδίσει σίγουρα ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, η Ρόντα έχει καλύτερο πρόγραμμα από τη Ναϊμέγκεν, η οποία αποτελεί και τον άμεσο αντίπαλό της στη μάχη του υποβιβασμού. Η Τβέντε δύσκολα κρατάει το μηδέν εντός (δέχθηκε γκολ στα 11/15), εξ ου και ποντάρω στα γκολ.

Γκεντσλερμπιρλιγκί – Ερσίγεσπορ: κάθε βαθμός είναι σημαντικός για την Ερσίγεσπορ στον δρόμο για τη σωτηρία. Η Γκεντσλέρ δύσκολα θα διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη και πρακτικά το σημαντικότερο κίνητρο που έχει είναι η έδρα και το απαιτητικό της κοινό. Προς τη μοιρασιά πάει, ενδεχομένως με γκολ εκατέρωθεν, αλλά δύσκολα παραπάνω από 1-1…

Μπρομαποΐκαρνα – Γκέτεμποργκ: σόρι αλλά κάτι μου χρωστάει η Γκέτεμποργκ από το 3-0 από τη Μάλμε (όσοι το είδατε, καταλάβατε πόσο άδοξα χάθηκε το προηγούμενο παρολί ΣΚΔ). Στο 1.77 το διπλό, στο 1.70 το goal/goal και βλέποντας την «Μπρόμα» ως τώρα να απογοητεύει, κράτησα το πρώτο.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα