Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Τούμπα από ημίχρονο, πίστη στη Βασιλεία

Χθεσινός απολογισμός: θα… αισθανόμουν πολύ καλύτερα αν η πρώτη απόπειρα της σεζόν για ποντάρισμα σε βραζιλιάνικα είχε απόλυτη επιτυχία και όχι να περάσει το διπλό του 4.60 (η Μπόα!) και να «στραβώσουν» οι προτεινόμενοι άσοι του 1.83 (Αμέρικα Νατάλ) και του 2.30 (Αμέρικα Μινέιρο). Στο… τσακ θα πέρναγε (2-2 από 0-2) το διπλό της Γκέφλε.

Οι πληρωμές (θυμίζω, όλα μονά αποδεκτά η βασική αρχή της στήλης) ήρθαν από το over της Γκέφλε (2.05), τον άσο της Ντινάμο Δρέσδης (1.70), το 4-5 γκολ της Σεντ Πάτρικς (3.40) και το διπλό της Μπόα

(4.60)!

Η θεωρία του 20ευρου: σε 11 ματς επενδύθηκαν 220 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 235 ευρώ, κέρδος 15 ευρώ. Ημέρα με κέρδος αν και ο απολογισμός ήταν 4/11!

Ομολογώ ότι η Τετάρτη δεν με… πολυψήνει για bet. Μελέτησα, πρότεινα κάποια ματς αλλά ακόμη είναι στο «50-50» αν ως το βράδυ ποντάρω κάτι. Πού οδήγησε η μελέτη;

Αρχικώς σε δύο νορβηγικά ματς Κυπέλλου με μεγάλες αποδόσεις: τη νίκη της πολύ φορμαρισμένης και πρωτοπόρου της β’ κατηγορίας Ράνχαϊμ επί της ασταθούς Ααλεσουντ, νίκη σε τιμές αουτσάιντερ. Αλλά και στη μοιρασιά στο… άτυπο Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Χοντ και Μόλντε, η Μόλντε έριξε τέσσερα στη Χόνεφος αλλά θα περιμένω να δω αν αποκτήσει σταθερή απόδοση για να την ποντάρω. Και η Χοντ, αν και μια κατηγορία πιο κάτω, μια χαρά ομάδα διαθέτει.

Στα ελληνικά… πλέι ωχ, εδώ που έφτασε ο ΠΑΟΚ, έστω και με τα… χίλια ζόρια, θα το χάσει; Δύσκολα, αν και ο Ατρόμητος στα τελευταία πέντε στην Τούμπα γνώρισε μόνο μια ήττα. ΟΚ, ο ΠΑΟΚ με πλήρωσε όσο καμία άλλη ομάδα φέτος με ισοπαλίες στα ημίχρονα αλλά για σήμερα νομίζω ότι θα… καθαρίσει από νωρίς.

Στην ντερμπάρα Μάλμε – Χέλσινγκμποργκ είναι εντυπωσιακή η φόρμα της «Χέλσινγκ» που έρχεται από έξι σερί νίκες, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-0, ακριβώς όπως έχει στα εκτός έδρας ημίχρονα όπου μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμη! Η Μάλμε από τα 14 φετινά της γκολ (σε 9 ματς) μόνο 5 ήρθαν εκτός έδρας, αυθόρμητα η σκέψη πήγε στο Χ ημίχρονο (πιθανώς με 0-0).

Στην Ελβετία, η Βασιλεία έχασε από την Γκρασχόπερ αν και τη… σφυροκόπησε στο ντέρμπι κορυφής, όπως γράφει και ο Κώστας Φίλιος στην «King Bet»… «ήταν εξωφρενικά άστοχοι τόσο ο Στόκερ όσο και ο Στρέλερ». Η Γιουνγκ Μπόις δεν πείθει, η Βασιλεία με νίκη… καθαρίζει τον τίτλο.

Στα βραζιλιάνικα της Serie A, η Κρουζέιρο με εντυπωσίασε στο 5-0 επί της Γκοϊάς αλλά εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η Ατλέτικο Παραναένσε στην ήττα με 2-1 από τη Φλουμινένσε έχοντας 2 δοκάρια και 19 τελικές (έναντι 8 του αντιπάλου)! Ισως (λέω, ίσως) ήταν συμπτωματικό αλλά τα δύο εν λόγω reports με οδηγούν στο over.

Στο «Πιτουάσου» η Μπαΐα παίζει με την Κοριτίμπα με τη γηπεδούχο να απογοητεύει στην ήττα με 3-1 από την Κρισιούμα (λείπει και ο… Ροντρίγκο Σόουζα!) και την Κοριτίμπα να νικά 2-1 την Ατλέτικο Μινέιρο δίχως να είναι καλύτερη. Πιθανή η μοιρασιά.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα