Η ανακοίνωση που όλοι περίμεναν από τον Keith Urban

Ένας από τους διάσημους που εμφανίστηκαν πάνω στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών πριν μερικές ημέρες ήταν και ο Keith Urban.

Ο διάσημος τραγουδιστής της country μουσικής, βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του Nicole Kidman και σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα λάβει μέρος στην επόμενη σεζόν του ‘American Idol’, απάντησε… πως δεν έχει ιδέα. Αυτό είναι κάτι που η παραγωγή ακόμη δεν έχει

αποφασίσει κι έτσι κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει, ούτε ποιοι θα αποτελούν την κριτική επιτροπή.

Ο Urban όσο θα περιμένει να του ανακοινωθεί η απόφαση της παραγωγής του American Idol, έχει πράγματα να γεμίζει το χρόνο του. Πρόσφατα ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του album με τίτλο “Fuse”, η οποία θα είναι στις 10 Σεπτεμβρίου κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το έχει ολοκληρώσει μέχρι τότε.

Εκτός αυτού, ξεκινάει και περιοδεία στα μέσα Ιουλίου κι όπως φαίνεται θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά τους επόμενους μήνες για να τα προλάβει όλα αυτά.

Στο μεταξύ κανείς δεν ξέρει τι θα αποφασιστεί στο κανάλι Fox, και τι θα κάνουν τελικά οι υπεύθυνοι της εκπομπής του ‘Idol’, ειδικά μετά την αποχώρηση και του Randy Jackson από την κριτική επιτροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα