Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Σνούκερ, δυάδες και fun bets σε Yankee

Απολογισμός (Σαββάτου): η Ουέλβα χάλασε την τριάδα (με Παναιτωλικό και Λοριάν), το γκολ της Αρούκα τη δυάδα όπου είχε πληρώσει το over 1,5 γκολ η ΑΖ (2.40), άκλαφτο πήγε το Trixie. Αν Εσπανιόλ – Θέλτα πήγαινε Χ, βγαίνει θετικό πρόσημο στα μονά αποδεκτά αλλά «χάλασε» στο 88’.

Στο παρολί τριημέρου, ο Σέλμπι έκανε πάρτι (6-1) με τον Μέρφι, σήμερα Τσέλσι και αύριο Δευτέρα π ΠΑΟ σε αναμονή…

Πάμε και στα σημερινά. Κατ’ αρχάς, σνούκερ. Ποιο… Τσέλσι – Γιουνάιτεντ, στο Λονδίνο έχει άλλη ματσάρα σήμερα! Χθες ο Μαρκ Σέλμπι μας πλήρωσε… πανηγυρικά και στον τελικό αντιμετωπίζει τον μεγάλο Ρόνι Ο’Σάλιβαν, ήτοι το Νο 2 εναντίον το Νο 24 του worldranking. O Ο’Σάλιβαν φαβοριτίζεται με 1.40, συμπτωματικά αντιμετώπισε τον Σέλμπι σε τελικό Masters Λονδίνου και το 2010 (νίκησε 10-8) και το 2010 (και ο Σέλμπι είχε νικήσει με 10-9).

Η παράδοση είναι με 6-5 υπέρ του Ο’Σάλιβαν, νικητής θα είναι σήμερα όποιος φτάσει πρώτος τα 10 frames. Για ποντάρισμα κράτησα το 2.00 που πληρώνει το over 16,5 frames στο ματς, ήτοι να πάει σκορ από 10-7 και πάνω, ο Σέλμπι κάνει καλά παιχνίδια εσχάτως και εικάζω ότι θα έχουμε… μαραθώνιο σήμερα. Κοιτώντας τους προηγούμενους τελικούς Masters, over 16,5 ήταν οι δύο από τους τελευταίου επτά, συμπτωματικά και στους δύο που αναμετρήθηκαν οι σημερινή αντίπαλοι. «Σέντρα» στις 15:30, μετάδοση από το Eurosport.

Πάμε και στο ποδόσφαιρο. Το διπλό του Παναθηναϊκού στη Βέροια, εκεί όπου δέχθηκε πέρυσι μια… ξεγυρισμένη «τριάρα», κυκλοφορεί σε καλή τιμή. Ναι μεν δεν είναι σταθερός, ναι μεν ενάντια στον Πανιώνιο πήρε μια πολύ τυχερή νίκη αλλά επικράτηση της Βέροιας στο «Γεντί Κουλέ» ήταν συμπτωματική και παραμένει μια ομάδα με τρανταχτές αδυναμίες. Α, υπάρχει και το Εργοτέλης – Ξάνθη. «Σέρνονται» οι Κρητικοί, εξ ου και έδιωξαν τον συμπαθή Γιάννη Πετράκη. Καλό timing για διπλό για τους ακρίτες οι οποίοι έχουν σημειώσει μόνο ένα φέτος, κι αυτό επί της Καλλονής στο ουδέτερο ΟΑΚΑ. Θυμίζω απλά το περσινό σερί της Skoda με απανωτές εκτός έδρας νίκες (κυρίως με 1-0) που την έφεραν στο EuropaLeague.
Θα έπαιζα ισοπαλία το Αρης – Ατρόμητος, θα έπαιζα διπλό το Απόλλων – Αστέρας. «Θα». Εντέλει τα άφησα εκτός παιχνιδιού.

Στην Ιβηρική, η PrimeiraLiga (δείτε τα previews) έχει… ψωμί: πρώτον στη Ρίο Αβε η οποία έχει μεν ρεκόρ εντός έδρας φέτος 1-1-6 αλλά ποιοτικά υπερέχει της νεοφώτιστης Μπελενένσες που σκοράρει δύσκολα. Και, έτερο σημείο, το να σκοράρουν και η Μπενφίκα και η Μαρίτιμο: έτσι έληξαν και τα εννέα τελευταία μεταξύ τους στο «Λουζ». Επίσης, η άφιξη του Ρουμάνου φορ Ρουσέσκου έχει δώσει νέα πνοή στη μέχρι πρότινος απογοητευτική επιθετική γραμμή της Μπράγκα, απολύτως λογικός ο φαβοριτισμός της με την ουραγό Πάκος Φερέιρα. Notbadτο 1.60 του να σκοράρει η Μπράγκα over1,5 γκολ.
Γενικώς η PrimeiraLigaείναι ένα πρωτάθλημα με συχνή εμφάνιση χαμηλών σκορ φέτος, με τρίτο φαβορί για τον τίτλο ονόματι Σπόρτινγκ που βάζει… δύσκολα σε Μπενφίκα και Πόρτο, με τη χειρότερη Πόρτο της τελευταίας πενταετίας, με την Μπράγκα αγνώριστη προς το χειρότερο κι από κει και πέρα καμιά δεκαριά ομάδες που στη δική μας SuperLeagueθα πάλευαν για τη σωτηρία (πλην ίσως Ρίο Αβε, Μαρίτιμο και Σετούμπαλ).

Τον Οκτώβριο Αλκμααρ, Αγιαξ και Μπρέντα είχαν βάλει συνολικά 14 γκολ στη Γκο Αχέντ Ιγκλς αλλά έκτοτε βελτιώθηκε πολύ. Προφανώς η Καμπούρ είναι ομάδα έδρας αλλά εξίσου προφανώς η Γκο Αχέντ έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Με ρίσκο στο διπλό.

Παραδίπλα, στο Βέλγιο, στάθηκα στο ματς του «Ρέχενμποοχ» μεταξύ Ζούλτε Βάρεγκεμ και Γκενκ. Μετρήστε: Χαμπιμπού (φορ, Γάνδη) και Μαλαντά (χαφ, Βόλφσμπουργκ) ήδη έφυγαν ενώ σύντομα πωλείται και ο φοβερός Αζάρ (9 γκολ και 11 ασίστ). Κοινώς… αποψιλώθηκε (βγάζοντας όμως πολλά εκατ. Ευρώ) ενώ στην Γκενκ ναι μεν η κατάσταση είναι έκκρυθμη μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Οστάνδη αλλά οι πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι… πολλές για τη δυναμική της.

Στο Τουλούζ – Μονακό η συνολική παράδοση είναι 16-16-10, με τελευταίο διπλό της Μονακό το 2006 σε παιχνίδι Λιγκ Καπ (0-2) και στο πρωτάθλημα έχει να κερδίσει από το 1997 (1-3) με δύο γκολ του Τρεζεγκέ! Ωστόσο ο αποβληθείς Σέρβος στόπερ Σπάιτς και ο Τυνήσιος στόπερ Αμπντενούρ παραμένει τραυματίας, άρα υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην άμυνα της γηπεδούχου.

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα