Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Περνάει ο ΠΑΟΚ

Οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ κι ένα Trixie από τα αποψινά του Champions League.

Συνεχίζει να βγάζει κέρδος η στήλη τις τελευταίες ημέρες. Αλλωστε, αυτός δεν είναι ο σκοπός; Λίγο κέρδος κάθε ημέρα (είτε ποντάρετε από 2, από 20 ή από 200 ευρώ) σε κάθε ματς, στο τέλος βγαίνει ένα καλό… μηνιάτικο.

Ενασχόληση μόνο με το… Τσου-Λου απόψε. Μικρές Αγγλίες και Σκωτίες… μακριά από μένα! Και όχι πολύ παιχνίδι

σήμερα, λίγα πράγματα.

Περνάει ο ΠΑΟΚ; Μακάρι! 2.20 πληρώνει. Αλλά η Σάλκε μου θυμίζει, και είναι, πληγωμένο θηρίο: πάνω που περιμένεις να ψοφήσει, θα κάνει κάτι για να επιζήσει: είτε για λίγο, είτε μέχρι την επόμενη φορά που θα απειληθεί. Από την άλλη, θέλω πολύ να δω επιτέλους τον ΠΑΟΚ στους ομίλους και το timing φέτος είναι ιδανικό.

Κρατάω την πρόκριση. Πώς; Δεν αποκλείω νέα ισοπαλία, άδεια η Τούμπα μεν αλλά το 3-0 του Σαββάτου στο Αγρίνιο είχε κάτι θετικό για τους παίκτες του Στέφενς (σ.σ. Στέιβενς είναι η ορθή προφορά του ονόματος του. Τέσπα…): έπαιξαν και εκεί κεκλεισμένων. Πήραν κλίμα. Χαμηλό ή μικρό σκορ; Εικάζω στο 2-3 γκολ, σκέφτομαι για 1-1 και παράταση (φαντάζεστε θρίλερ), ποντάρω και ισοπαλία και πάμε παρακάτω.

Κατά τα λοιπά, στο Αρσεναλ – Φενέρ και στο Βασιλεία – Λουντογκόρετς τα μεγάλα σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων στο α’ ματς μειώνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον για απόψε. 2-3 γκολ την Αρσεναλ; Ισως… Goal/goal; Μπορεί. Μένω μακριά.

Και απομένουν τα ματς Βιέννη και Βαρσωβία. Τα οποία πόνταρα αμφότερα στον άσο. Ναι μεν η Στεάουα και η Ντινάμο έδειξα καλύτερα στοιχεία την προηγούμενη εβδομάδα αλλά η Αούστρια… καθάρισε και οι Κροάτες πάνε με υπηρεσιακό προπονητή. Και τη Λέγκια την υποτίμησα ποντάροντας Στεάουα μια βδομάδα πριν: ήταν πολύ καλή.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα